Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода
  • Златен дукат - инвестиционна монета от Münze Österreich
  • Австрийски дукат 3.49 гр. - igold София
  • Златен дукат проба 986/1000

3.49 гр. Златна Монета 1 Австрийски Дукат 1915

 

Държава: Австрия

Монетен двор: Münze Österreich

Тегло: 3.49 гр.

Проба: 986/1000

Чисто злато: 3.44 гр.

Диаметър: 20 мм

Дебелина: 0.75 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 1

Валута: Дукат

Опаковка: пластмасова капсула

* Монетата е освободена от ДДС.

** Снимките са илюстративни и са

заснети ексклузивно за igold.

 

 

Предимства на инвестицията в Златен дукат

 

1 Австрийски Дукат е единствената монета в класа си, която е смислена като инвестиционен продукт. Всички други монети и кюлчета със сходни грамажи са твърде скъпи или неликвидни и се намират в категория подаръчни, а не инвестиционни продукти. Монетата е високоликвидна и лесно разпознаваема по цял свят. Лесно преносима в големи количества. Препоръчва се за дребни или начинаещи инвеститори, които търсят висока делимост. Подходяща е и за допълваща монета към средно големи инвестиции. Прочетете още за Покупката на Златен дукат като чудесна инвестиционна възможност.

 

 

Съхранение на Австрийски дукат

Макар пробата ѝ да е висока ( 986 ), подлежи на нараняване по-трудно от монетите проба 9999. Съхранява се в капсула. Може да се пипа с ръце безпроблемно. Множество монети могат да се съхраняват на фишеци без капсули, както и пристигат от монетния двор. Това я прави подходяща за инвеститори, които имат опасения относно съхранението на монетите. Всички монети, с които igold търгува са в перфектно инвестиционно състояние и биха били изкупени, като инвестиционно злато по цял свят.

Научете повече за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за император Франц-Йосиф I

 

Император Франц-Йосиф I, чийто лик е на тази монета, е управлявал Австро-Унгария цели 68 год.

 

Дейвид Сиймандс завършва своята книга 'Изцелителна Благодат' със следната история:

 

За повече от 600 години Хабсбургите упражняват политическа власт над Европа. Когато император Франц-Йосиф умира през 1916 год., получава последното екстравагантно императорско погребение. Процесия от сановници и елегантно облечени дворцови персони ескортират ковчега украсен със златно-черните имперски цветове. Под тъжните звуци на военния оркестър и светлините на факлите, процесията слиза по стълбите на манастира Капучин  във Виена. В дъното се намира огромна желязна врата, водеща до фамилната крипта на Хабсбургите. Зад вратата стои Кардинал-архиепископа на Виена. Офицерът, назначен да води процесията, следва установения от векове протокол и се извиква:

 ''Отвори!''

''Кой влиза?''- пита Кардиналът.

''Носим останките на Негово Империално и Апостолийско Величество, Франц-Йосиф I, по волята на Бога император на Австрия, Крал на Унгария, Защитник на вярата, Принц на Бохемия-Моравия, Велик Херцог на Ломбардия, Венеция и Стиргия...'' Офицерът изрежда всички 37 титли.

''Не го познаваме. Кой влиза?''- отвръща Кардиналът. Този път офицерът използва по-съкратени и по-малко показни титли, предвидени за случаи, изискващи спешност.

''Не го познаваме. Кой влиза?''- потретва Кардиналът. Офицерът опитва отново, 'събличайки' императора от всичките му титли и оставяйки само най-важните изрича: ''Носим тялото на Франц-Йосиф, наш брат и грешник, като нас самите.''

Вратата се отваря и тялото на Франц-Йосиф бива прието.