Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Монета Американско Бъфало

 

Държава: САЩ

Монетен двор: US Mint

Тегло: 31.1 гр. 

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр. 

Диаметър: 32.70 мм

Дебелина: 2.95 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 50

Валута: Американски Долар

Опаковка: 1 бр. пластмасова капсула/ 20 бр. пластмасов тубус

* Монетата е освободена от ДДС.

* * Снимките са илюстративни

 

Предимства на Златната Монета Бъфало от 1 oz.

 

Традиционно, монетата бе малко по-скъпа от стандартните инвестиционни унции. При все това, цената ѝ след избухването на COVID-19 скочи значително спрямо стандартните унции и в момента е по-скоро колекционна, отколкото инверстиционна. Поради тази причина я слагаме и в раздел нумизматика. В момента, в който цените към нас паднат, това е се отрази и към инвеститорите и съответно ще влезне отново в раздел инвестиционни продукти, където е мястото на Златното Бъфало.

 

 

Съхранение на златната инвестиционната монета

 

Има сходно съхранение с това на Кленовия Лист и Филхармонията. Монетата се съхранява единично в капсула или в тубус при повече бройки, които получвате при покупка. Поради факта, че фабрично не се капсулира, а идва в тубуси по 20 бр., позволява така наречените единични 'микро драскотини' при обратното изкупуване, което е добра новина за инвеститорите, които имат притеснения относно съхранението на монетата. Докосването с ръка не е фатално, макар и да не е препоръчително при всички модерни инвестиционни монети.  Позволява да се държи за гурта (ръба на монетата) с ръце. Препоръчва се използването на памучни ръкавици, когато се вади от капулата. Всички монети, с които igold търгува, са в перфектно инвестиционно състояние.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Златната Инвестиционна/колекционна Монета Бъфало