Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

Айголд ЕООД, Булстат BG 205590400, адрес на регистрация: бул. Александър Стамболийски 84, ет. 2, 1303 София, България. МОЛ Крум Атанасов. Лиценз за работа с благородни метали издаден от Министерство на Икономиката на РБ Но. 6674/23.04.2019

 

 

 

 

Банкови сметки

 

ОББ:

                                            

BGN | BG86UBBS81551010382983

EUR | BG22UBBS81551010557377

USD | BG33UBBS81551012234115 ( приемаме сделки в USD само за суми равностойни на 10 000 BGN или повече )

 

ДСК:

 

BGN | BG53STSA93000028598325

 

 

 

 

За Вас? Да, прочели сте правилно. Разделът се казва 'За Вас', а не 'За нас'. Зад igold седи твърдото убеждение, че всеки един бизнес трябва да носи добавена стойност на своите клиенти. Името е съкращение от 'investment gold'. Разбираемо и достъпно, също както инвестиционната услуга, която предлага.

 

 

 

 

Кой седи зад igold?

 

Започнах да се занимавам с инвестиционно злато, сребро, скрап и валути в началото на 2011 год. като дилър и управител на Тавекс в Пловдив. В последствие поех и офисите в Бургас и Варна. Във времето обучих дилърите в провинцията и изградих екипи с минимално текучество. Ок, до тук добре. Бизнесът вървеше повече от добре и растеше главоломно. Бях си изградил име в професионалните и клиентски среди, имах висок доход и получавах всички други облаги, произхождащи от подобна висока позиция. При все това, цената на успеха далеч не бе едностранна монета.

 

Тогава напуснах.


Имах редкия шанс да започна наново. Търсейки с какво да се занимавам, идеята да е това, от което разбирам, придоби ясна форма. Вярата ми в инвестиционното злато остана непокътната и стартирах igold в София през 2019 год. Влюбих се в работата си отново. В същината си, целта на igold е проста. Да предостави ясна, прозрачна и достъпна инвестиционна услуга, която предлага единствено най-смислените за клиента златни продукти. Във времето съм консултирал стотици инвеститори. Наясно съм какви са опасенията, целите и нуждите на всеки един, заработил с труд парите си, и се радвам винаги, когато мога да помогна на някого за взимането на най-доброто решение за спокойния му сън. Златото е нищо повече от честни пари. Търгувайки с него, самият аз спя спокойно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крум Атанасов

 

 

 

 

 

Продаваме злато. Купувате свобода

 

Купувайки злато, ние не искаме него, а свободата и спокойствието, които то ни дава. В няколко хиляди години човешка история то е доказало способността си да отваря врати, да предпазва от неразумни държавни фискални политики и да спасява притежателя му при кризи от всякакво естество. И никой няма смислен аргумент против това.

 

 

 

 

Минимализъм в живота = Минимализъм в инвестициите

 

В днешно време сме претрупани от информация, избори, стоки и услуги, които ни заливат от всички посоки. 10 годишно дете във Великобритания притежава средно 238 играчки, но играе само с 2. Средностатистическо американско семейство притежава 300 000 артикула. Средностатистическият съвременен човек скролва височината на Еверест за година на телефона си. Да, палецът Ви е изкачил върхове без да подозирате. Имаме ли нужда от всичко това? Разбира се, че не. Живеем живота, който другите очакват от нас да живеем. Това прави ли ни щастливи? Знаете отговора.

 

 

Като истински консуматори, търсим винаги най-актуалното, по много и от всичко. Същото правим и когато инвестираме. Търсим тази инвестиция, която е популярна, нашумяла и за която медиите ни информират ежедневно. Забравяме, че това я прави и най-надценената към момента. Когато решаваме къде да вложим, отново трябва да търсим най-подценения финансов актив. Този, за който почти не се говори, в който малцина вярват и за който медиите не пишат ежедневно. А, кой актив може да е по-подценен от златото в бумова икономика като тази, на която сме свидетели през последните няколко години?

 

 

В igold вярата се основава в това, че независимо от размера на дохода ни, съкращавайки разходите си за неща, от които нямаме нужда, всъщност ни остават свободни финанси да инвестираме. Правим го без да спекулираме, защото това е нашият труд и нашето бъдеще. Търсим подцененото. И само тогава имаме правилната нагласа и спокойствие, които ни дават свободата да обърнем внимание на себе си, семействата и близките си. Какво друго вложение има смисъл, ако не това в собственото ни щастие и спокойствие? Животът е претоварен. Спрете. Поемете въздух. Помиришете тези рози.

 

 

 

 

Бъди малък.

 

Общоприето е, че големите екипи от различни по рода си специалисти са по-склонни да достигнат до правилни морално комплексни решения и конкретни резултати, отколкото малките. Така ли е наистина? Едно голямо финансиране често ограничава членовете си до тесни рамки, ниска предприемчивост и сляпо изпълнение на корпортивни цели. Вечното желание да превърнем труда и активите си в нещо огромно са мощен двигател. Така е. Но е изморяващо.

 

Всъщност, някога доволни ли сме от непрестанните победи?

 

От дългогодишната си работа за големи компании разбрах, че цената на постоянния стремеж към голямото е висока. igold има за цел да индивидуализира и персонализира обслужването на клиентите си до степен, в която всеки един от тях да знае, че е направил правилния избор за своето бъдеще, независимо от решението си. Приемаме вложението на Вашия труд за много лично и дискретно решение, което ни обвързва с ангажимента да стигнем до правилния път за всеки един от Вас.

 

 

 

 

Как получавате добавена стойност от нас?

 

- Всеки ден работим, за да решим най-големия проблем на инвеститора. Предположенията.Всеки предполага.Трябва ли да инвестирам в злато в моя конкретен случай? В какви продукти точно? Каква част от спестяванията си трябва да вложа? В него или в нещо друго? Кое е най-сигурното? А, най-печелившото? В каква фаза е пазарът?

 

Вие не се занимавате с финанси и съответно пред вас седят множество въпроси. Знаем отговорите. Независимо дали сте наши клиенти или не, ще Ви консултираме разбираемо. Често във финансовите среди умишлено се използва твърде професионален език, който обърква и потиска инвеститора с цел да се сключи сделката. След консултация с igold ще разберете какво точно купувате, защо и какъв е моментът на инвестицията на достъпен език. Част от нашата мисия е да създадем прозрачност. По-просто е, отколкото изглежда.

 

- Сайтът ни е направен семпло и достъпно. Времето Ви струва повече от това да разгадавате нечий сайт.

 

- Инвестицията във физическо злато изисква дискретност. Съвсем умишлено локацията ни е в бизнес сграда в центъра на София, а не в търговска такава. Приемаме анонимността като основен елемент при инвестицията в злато. Не е нужно десетки непознати да Ви виждат, да минавате през паркинги без видео наблюдение и да се редите на опашки. Локацията ни в Urban Model предоставя нужния комфорт, дискретност и сигурност за сделки от всякакъв размер. Паркирането непосредствено до сградата е осигурено със зелена зона както на самия булевард Стамболийски, така и в напречната на него Шар Планина.

Офис Айголд Urban Model

 

- Базовите ни цени са конкурентни, поради оптимизираните ни разходи. Нямаме множество  локации, персонал и тежък административен апарат.

 

- Гамата ни е съставена само от световно ликвидни инвестиционни продукти. Умишлено не са включени подаръчни продукти, продукти с високи надценки, продукти на ръба между инвестицията и нумизматиката и всичко друго, което облагодетелства повече дилъра, отколкото клиента.

 

Поздрави,

 

Крум Атанасов