Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Монета Коронационен Чарлз III 2023

7500 бр. тираж!

 

Държава: Великобритания

Монетен двор: The Royal Mint

Тегло: 31.1 гр. 

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр. 

Диаметър: 32.69 мм

Дебелина: 2.38 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 100

Година: 2023

Тираж: 7500 

Валута: Британски Паунд

Опаковка: 1 бр. пластмасова капсула/ 10 бр. пластмасов тубус

* Монетата е освободена от ДДС.

** Снимките са илюстративни

 

 

Предимства на инвестицията в Златната Монета Koронационен Чарлз III от 1 oz.

 

Златната британска монета от 1 унция Чарлз III 2023 г. бележи историческата коронация на Негово Величество крал Чарлз III и има много ограничен тираж от само 7500 бр. На обратната страна на монетата е изобразен първият коронован портрет на Негово Величество Краля, който е проектиран от британския скулптор Мартин Дженингс и е одобрен лично от самия монарх. Лицевата страна на монетата е с изключителен дизайн на Джон Бергдал, изобразяващ коронования кралски шифър на крал Чарлз III, заобиколен от венец и датата на коронацията.

 

 

 

Съхранение на златната инвестиционната монета коронационен Чарлз III ot 31.1 гр.

 

Има сходно съхранение с това на Кленовия Лист и Филхармонията. Монетата се съхранява единично в капсула или в тубус при повече бройки, които получвате при покупка. Поради факта, че фабрично не се капсулира, а идва в тубуси по 10 бр., позволява така наречените 'микро драскотини' при обратното изкупуване, което е добра новина за инвеститорите, които имат притеснения относно съхранението на монетата. Докосването с ръка не е фатално, макар и да не е препоръчително при всички модерни инвестиционни монети.  Позволява да се държи за гурта (ръба на монетата) с ръце. Препоръчва се използването на памучни ръкавици, когато се вади от капулата. Всички монети, с които igold търгува са в перфектно инвестиционно състояние.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Златната Инвестиционна Монета Коронационен Чарлз III от 31.1 гр.

 

С тираж от едва 7500 бр., монетата е с ясно изразен нумизматичен потенциал.