По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

1.55 гр. ( 1/20 toz. ) Златна Монета Канадски Кленов Лист

 

Държава: Канада

Монетен двор: Royal Canadian Mint

Тегло: 1.55 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 1.55 гр.

Диаметър:  13.92 мм

Дебелина: 0.63  мм

Гурт: назъбен

Номинал: 1

Валута: Канадски Долар

Опаковка: пластмасова капсула

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни

 

 

Предимства на подаръчната монета Канадски Кленов лист 1/20 oz.

 

Изсечена от Royal Canadian Mint за пръв път през 1979 год., тази 24 каратова монета поставя стандартите за сеченето на инвестиционни монети, като непрекъснато използва нови технологии за по-добро и сигурно отсичане на монетите си. 1/20 трой унция Кленов Лист е подходяща за подарък, за всички хора, които биха се зардавали на нова изящна монета при всякакви различни поводи. Повече за преимуществата на Кленовия Лист пред други конкурентни новосечени монети, вижте тук.

 

 

 

 

Съхранение на Златния Кленов Лист от 1.55 гр.

 

Монетата е по-деликатна от други в класа си поради гланцовото изображение на кралица Eлизабет II на гърба ѝ. Не се препоръчва пипането ѝ с ръце. Ако се наложи, е добре да се държи за гурта ( ръба на монетата ). Случайното докосване или изпускане не са фатални, стига да не се надраска лесно повредимото гланцово покритие. Употребата на памучни ръкавици при контакт е силно препоръчителна. 10 бр. от нея пристигат и се продават в защитен пластмасов тубус. Всички монети, с които igold търгува са в перфектно състояние и биха били изкупени, акто инвестиционно злато навсякъде по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

 

Интересни факти за златната монета Канадски Кленов Лист

 

100 килограмов Канадски Кленов Лист с номинал 1 000 000 долара ( и значително по-висока реална цена от около над 4 000 000 долара) бе откраднат от музей Боде в Берлин през 2007 год. Крадците влизат в 3.30 часа на една спокойна майска утрин в понеделник, разбиват шкафа, в който се съхранява монетата, и излизат с нея. В замяна оставят стълбата, която са използвали, за да проникнат в сградата, на едни железопътни релси в близост до музея. Една от многото причини да не препоръчваме твърде големи инвестиционни продукти на клиентите си.