Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Монета 'Големите 5' Слон Южна Африка

 

Държава: Южна Африка

Монетен двор: Rand Refinery & SA Mint

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 32.69 мм

Дебелина: 2.65 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 50

Валута: Южноафрикански Ранд

Опаковка: пластмасова капсула

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни 

 

 

Предимства на инвестицията на Златната Монета от серията 'Големите 5' Слон Южна Африка 1 oz.

Тази монета се очаква да разбие хегемонията на основните 7 едноунциеви инвестиционни монети и да се включи в надпреварата за едно от първите места. Монетата е изящна, от чисто злато, което привлича модерните новонавлизащи инвеститори, с дизайн толкова детайлен, колкото на Американското Бъфало, с цени съпоставими с тези на останалите инвестиционни монети и с блестяща стратегия! Инвестиционна монета, която ще сменя дизайна си на всеки пет години, а не на всяка една година, както е при Китайската Панда и Кенгуруто! 

Звучи повече от обещаващо!

 

 

Съхранение на Златната Монета Слон Южна Африка от 31.1 гр. 

 

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета "Големите 5 " Слон Южна Африка 31.1 гр.

 

Нещо, което никой не очакваше!

SA Mint и Rand Refinery издават нова серия инвестиционни монети. Проектът се нарича 'Големите 5' и се управлява от Prestige Bullion, съвместно предприятие между двата най- известни южноафрикански златопреработватели SA Mint & Rand Refinery. Новата серия е посветена тематичните за Южна Африка диви животни: слон (мотив от 2022), лъв, носорог, леопард и бивол. Дизайнът на златните монети ще се променя на всеки 5 години. Това означава само едно- нов мотив на всеки пет години. Стратегия, която никой монетен двор не е предприемала досега.

 

„Ние сме много развълнувани да покажем най-доброто, което Африка може да предложи на пазара на инвестиционно злато. В допълнение към качеството и майсторството, тези монети от чисто злато и платина предлагат и дългосрочна стойност, като защита срещу геополитически, инфлационни и валутни рискове. 'Големите 5' предлагат вълнуваща нова инвестиционна възможност за глобалните инвеститори и средство за поддържане на трайно богатство“, казва Ричард Колокот, управляващ директор на Prestige Bullion, в прессъобщение към пресата.

 

Законно платежно средство

 

Златните монети от новата серия „Големите 5“ се емитират всяка с тегло една унция и са изработени от 24-каратово злато (999,9 / 1000). Подобно на Крюгерранда, те се приемат, като законно платежно средство в Южна Африка. Но за разлика от инвестиционната класика, емитирана от 1967 г. насам, новите монети ще имат номинал от 50 Ранда ( Крюгеррандът няма номинал). Златната емисия от 2022 г. с мотива на слона е 50 ранда, а платинената версия е с номинална стойност 20 ранда. Платинените и златните монети се произвеждат без ограничения по време на периода на емитиране. „Очакваме търсенето да надхвърли текущия производствен капацитет“, казат от Prestige пред репортери.