Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

1 гр. Златно Кюлче Argor- Heraeus Швейцария Лунар Дракон 2024

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Argor Heraeus

Тираж: 28888

Тегло: 1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 1 гр.

Размери: 15 x 8.7 x 0.50 mm

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на подаръчното златно кюлче Argor Heraeus Дракон 2024 год. от 1 гр.

 

Прекрасен подарък за Коледа, абитуриентски бал, годишнина, кръщене и всякакви други поводи отзнаменуващи конкретната 2024 година на Дракона. Поради относително по-високите си надценки, трябва да помислите преди да инвестирате по-големи бройки в този продукт.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 10 гр. Argor Heraeus Дракон от 2024 год.

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златното кюлче Argor Heraeus Лунар Дракон 2024 год. от 1 гр.

 

За разлика от кюлчетата на Pamp, тези на Argor Heraeus са с лимитиран тираж от 8888 бр. при всеки един грамаж- 1, 5, 10 и 31.1 гр. Обикновено, някои от грамажите свършват далеч преди годината да е приключила, а в случая очакваме още по- голяма липса, понеже Драконът е най- обичаното митично животно в Азия, което ще доведе до това, че тамошното търсене ще поеме основните обеми.