Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz., 99999 ) Златна Монета Дивото Зове Ръмжаща Пума Канада 2015

 

Държава: Канада

Монетен двор: Royal Canadian Mint

Година: 2015

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 9999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 30 мм

Дебелина: 2.9 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 200

Валута: Канадски Долар

Опаковка: блистерен сертификат

* Монетата е освободена от ДДС

 

 

 

Особености на колекционната монета от 1 oz. Ръмжаща Пума от 2015 год.

 

Серията Call of the Wild e eдин от основните конкуренти на колекционните монети Лунар на Австралийския Монетен Двор и Кралските Животни на Британския Кралски Монетен двор. Цените на монетите са малко по-високи в годината на емитиране от тези на стандартните инвестиционни унции, но във времето скачат значително и постигат високи цени на вторичния пазар между колекционери. igold вече също ги изкупува скъпо, след като продажните им цени поскъпнат във времето.

 

 

Съхранение на колекционната монета от 31.1 гр. Ръмжаща Пума 2015 год.

 

Монетите са в нумизматичен клас brilliant uncirculated и трябва да останат в такова състояние, за да запазят цената си. Монетата се намира в капсула, която от своя страна се намира в пластмасова опаковка - сертификат. Опаковката е важна част от продукта в случая и трябва да остане непокътната, за да може да се получи оптималната цена за обратно изкупуване в последствие.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета Ръмжаща Пума от 1 toz. на Канадския Кралски Монетен Двор от 2015 год.

 

Златната поредица „Call of the Wild“ е продължение на серията Канадски Кленов Лист с проба 5 девятки. Ревящото Гризли е третата монета от серията, която изобразява различни животни от канадската фауна отсечена в едва 246 бр. В допълнение към красивия дизайн, всяка монета от серията Call of the Wild предлага атрактивна комбинация от: 99999 - ултра фино чисто злато. Рядко срещана номинална стойност от $200. Нисък и лимитиран тираж. Персонализирана опаковка представляваща и сертификат.