Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

5 гр. Златно Кюлче Pamp Швейцария Златна Треска Австралия 1851

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Pamp sa

Тегло: 5 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 5 гр.

Размери: 14 x 23.03 x 0.83 мм 

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на подаръчното златно кюлче Pamp Златна Треска Австралия  1851 год. от 5 гр.

 

Силно лимитирана серия, която се продава само по 6 бр. в комплект. Решихме да Ви ги разделим, за да Ви е по-лесно да ги подарявате.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 5 гр.  Златна Треска Австралия 1851 год.

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златното кюлче Pamp златна Треска Австралия от 5 гр.

 

На 12 февруари 1851 г. златотърсач открива златни късове в дупка близо до Батърст, Нов Южен Уелс (NSW), Австралия. Скоро се открива още повече злато в местността. Тогава започна австралийската златна треска, която оказа дълбоко въздействие върху националната идентичност на страната. В рамките на една година повече от 500 000 души (наричани „копачи“) се втурват към златните полета на Австралия. Повечето от тези имигранти са британци, но много златотърсачи от Съединените щати, Германия, Полша и Китай също се заселват в NSW и Виктория. Още повече имигранти пристигат от други части на Австралия. Заплатите в региона се удвояват, но все още бива трудно да се намерят работници, тъй като хората напускат стабилните си работни места, за да търсят късмета си в златните полета. Тези „копачи“ изковават силна, единна идентичност, независима от колониалната британска власт. Тази концепция за 'приятелство' заема централно място за начина, по който австралийската история бива разказана от там на сетне.. 

 

На обратната страна на слитъка е изобразена същата сцена от противоположен ъгъл, логото на PAMP, отличителния знак, серийния номер, теглото и чистотата, но е гравирана и картата на света, за разлика от гърба на тези при Pamp Fortuna.

Това кюлче е по-представително и много подходящо за подарък от стандартните Pamp Fortuna, поради уникалния си дизайн, който се променя всяка година. 

PAMP Switzerland е водещата световна рафинерия на злато. Кюлчетата им се произвеждат директно от разтопено злато. Традиционният метод се състои в изливане на разтопеното злато в тигел във форма с подходящите за целта размери. 

Кюлчетата на PAMP Swiss Gold от серията Лунари са отличен подаръчен продукт за всеки юбилеен случай в годината на Заека!