Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

1.55 гр. ( 1/20 toz. ) Златна Монета Австралийски Лунар Дракон 2024

Налична и вол 1/20 toz. 2021 год. ( + 30 лв.)

 

Държава: Австралия

Монетен двор: Perth Mint

Година на емитиране: 2024

Тегло: 1.55 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 1.55 гр.

Диаметър: 14.80 мм

Дебелина: 1.40 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 5

Валута: Австралийски Долар

Опаковка: фабрична пластмасова капсула от рафинерията

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни 

 

 

 

Особености на колекционната монета Австралийски Лунар от 1/20 oz. от 2024 год.

 

Годината на Дракона винаги е най- търсената, понеже Драконът е най-предпочитаното сред митичните животни в Азия и най- вече Китай. Голям обем от тези монети ще отидат там и ще изчезнат безвъзвратно. Нещо, което трябва да имате предвид.

 

 

Съхранение на Австралийския Лунар Дракон 1/20 toz. от 2024 год.

 

Монетата не трябва да се докосва с ръце, точно както и Кенгуруто на Perth Mint. Финото матово покритие при тази монета се поврежда непоправимо при допир с ръка и върху него остават отпечатъци. За разлика от другите стандартни златни едноунциеви инвестиционни монети, Лунарът не пристига в тубуси, а директно в капсули от монетния двор на Perth Mint, които не трябва да се отварят oт дилъра или инвеститора. Ако се наложи контакт с ръце при случайно счупване на капсулата, задължително трябва да се държи за гурта (ръба на монетата). Употребата на памучни ръкавици при контакт е задължителна. Всички монети Лунар, с които igold търгува, са в перфектно състояние и биха били изкупени като колекционни навсякъде по света.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние на различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета Австралийски Лунар Дракон  1/20 toz. от 2024 год.

 

Най- предпочитаното митично животно в Азия, което води до много бързо изчерпване на тиражите при всяка емисия на Дракона.