igold в медиите
  • Златна монета Австралийско кенгуру 1 унция - лице
  • Златно австралийско кенгуру 1 унция - гръб
  • 1 oz златна монета Австралийско кенгуру - 2020
  • Златни инвестиционни монети Австралийско кенгуру 1 oz.

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Монета Австралийско Кенгуру

Държава: Австралия

Монетен двор: Perth Mint

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 32.1 мм

Дебелина: 2.65 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 100

Валута: Австралийски Долар

Опаковка: фабрична пластмасова капсула от рафинерията

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни

 

Предимства на инвестицията в Австралийско Кенгуру от 1 oz.

 

Ако, има конкурент на Виенската Филхармония и Канадския Кленов Лист по обем продажби на годишна база, то това е Австралийското Кенгуру. Монетата е силно ликвидна и позната по цял свят. Към момента не са познати фалшификати и такива са невъзможни, поради твърде детайлната и сложна изработка на монетата. Това я прави и един от най- предпочитаните златни инвестиционни продукти в света. Повече за преимуществата на Австралийското Кенгуру пред други конкурентни едноунциеви монети, вижте тук. igold изкупува всички деноминации на Австралийското Кенгуру и Австралийски Лунари от 1/2, 1/4, 1/10, 1/20 toz. на същите цени за грам, като тези за 1 toz. 

 

 

Съхранение на Австралийското Кенгуру 

 

Монетата не трябва да се докосва с ръце. Финото матово покритие при тази монета се поврежда непоправимо при допир с ръка и върху него остават отпечатъци. За разлика от другите стандартни златни едноунциеви инвестиционни монети, Кенгуруто не пристига в тубоси, а директно в капсули от монетния двор на Perth Mint, които не трябва да се отварят ot дилъра или инвеститора. Ако се наложи контакт с ръце при случайно счупване на капсулата, задължително трябва да се държи за гурта ( ръба на монетата ). Употребата на памучни ръкавици при контакт е задължителна. Всички монети, с които igold търгува са в перфектно състояние и биха били изкупени, като инвестиционно злато навсякъде по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета

 

 

facebookinstagramtwitter

Продаваме злато. Купувате свобода