Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода
 • 100 гр. златно кюлче Valcambi
 • Кюлче злато Valcambi 100 г. от igold София
 • Valcambi investment gold bar 100 g by igold - Sofia

100 гр. Златно Кюлче Valcambi Швейцария

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Valcambi sa

Тегло: 100 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 100 гр.

Размери: 27 x 47 x 4.5 мм

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС.

** Снимките са илюстративни и са заснети

ексклузивно за igold.

 

 • Продаваме

  13996 лв.

  Купуваме

  13778 лв.
 • попитай

 

Предимства на златното кюлче от 100 гр.

 

Кюлчетата от 100 гр. на Valcambi sa са оптималният инвестиционен продукт за средни и по-едри инвеститори, поради своята висока ликвидност навсякъде по света. Брандът е с високо реноме и лесно разпознаваем. 100 грамовото кюлче е и най-добрата инвестиционна възможност в класа си. Всички по-големи разфасовки ( 250гр. , 500 гр., 1 кг ) са трудно ликвидни и слабо делими, което ги прави непрепоръчителни, дори и за по-крупни инвеститори. Кюлчето има уникален сериен номер, който е еквивалентен с този на опаковката му, което го превръща в много подходяща възможност за инвеститори, които държат да получат сертифициран продукт. Тази му характеристика му дава предимство в това отношение пред по-голямата част от монетите, които не са сертифицирани от монетните дворове. 

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува са в в перфектно състояние и биха били изкупени, като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Valcambi sa

 

Valcambi sa е най-голямата рафинерия за злато в света с капацитет от около 2000 тона годишно. Намира се в Южно Тицино, Балерна, Швейцария, в непосредствена близост както до италианската граница, така и до двама от най-големите си конкуренти - Pamp и Argor Heraeus. За Valcambi 'работят' роботи, които водят до напълно автоматизиран процес при рафинирането на злато. Рафинерията държи много на пълната чистота при рафиниранането на метала, за което е печелила награди от L.B.M.A. неколкократно.