Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

1 гр. Златно Кюлче Pamp Fortuna Швейцария

Налични и 1 гр. Pamp медальони ( + 10 лв. )

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Pamp sa

Тегло: 1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 1 гр.

Размери: 14.7 x 8.9 x 0.4 мм 

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС.

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на подаръчното златно кюлче Pamp Fortuna от 1 гр.

 

Прекрасен подарък за Коледа, абитуриентски бал, годишнина, кръщене и всякакви други поводи. По- красиво за подарък от стандартните кюлчета на Valcambi, но и с малко по- висока цена. Поради относително по-високите си надценки, трябва да помислите преди да инвестирате по-големи бройки в този продукт. Класифицира се, като подаръчен, не като инвестиционен.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 1 гр. Pamp Fortuna

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златното кюлче 1 гр. Pamp Fortuna

 

Класифицирано е безспорно, като най- красивото златно кюлче в света. Интересното тук е, че макар и дизайна да няма никакво значение за инвестциията в злато, това позволява на Pamp да продават успешно по- скъпо.