По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

5 гр. Златно Кюлче Pamp Швейцария Лунар Заек 2023

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Pamp sa

Тегло: 5 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 5 гр.

Размери: 13.85 x 23.05 x 1.00 мм 

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС.

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на подаръчното златно кюлче Pamp Заек от 5 гр.

 

Прекрасен подарък за Коледа, абитуриентски бал, годишнина, кръщене и всякакви други поводи отзнаменуващи конкретната 2023 година на Заека. Поради относително по-високите си надценки, трябва да помислите преди да инвестирате по-големи бройки в този продукт.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 5 гр. Pamp Заек от 2023 год.

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златното кюлче Pamp Лунар Заек 2023 год. от 5 гр.

 

Според китайския лунен календар 2023 г. е годината на Заека и се празнува от 1 февруари 2023 г. до 31 януари 2024 г.

Pamp (Produits Artistiques Métaux Précieux) използва възможността да създаде поредното произведение на изкуството от серията си с Лунари, а именно- могъщия звяр Тигър.

Дизайнът е наистина изключителен и изсечен с уникалната прецизност характерна за PAMP.

Тези красиви златни кюлчета PAMP Suisse от 5 гр. отбелязват 2023год., годината на Заека и са последната емисия на серията Лунен календар на рафинерия PAMP. Компанията стартира серията Лунен календар през 2012 г. с Годината на Дракона и оттогава натрупа голям брой последователи по целия свят и най- вече в Югоизточна Азия. Дванадесет години по-късно, при последната емисия, лунният календар остава една от най-добре приеманите серии златни кюлчета по света.

Символика в годината на заека:

Символичната при годината на Заека е свързана с начина на живот, бдителността, остроумието, предпазливостта, самозащитата и луната. Хора, родени в годината на Заека; 2023 г., 2011 г., 1999 г., 1987 г., 1975 г., 1963 г., 1951 г. и 1939 г.

На обратната страна на слитъка е изобразена същата сцена от противоположен ъгъл, логото на PAMP, отличителния знак, серийния номер, теглото и чистотата. 

Това кюлче е по-представително и много подходящо за подарък от стандартните Pamp Fortuna, поради уникалния си дизайн, който се променя всяка година. 

PAMP Switzerland е водещата световна рафинерия на злато. Кюлчетата им се произвеждат директно от разтопено злато. Традиционният метод се състои в изливане на разтопеното злато в тигел във форма с подходящите за целта размери. 

Кюлчетата на PAMP Swiss Gold от серията Лунари са отличен подаръчен продукт за всеки юбилеен случай в годината на Заека!