Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

3.11 гр. ( 1/10 toz. ) Златна Монета Виенска Филхармония Австрия

 

Държава: Австрия

Монетен двор: Münze Österreich AG

Тегло: 3.11 гр. 

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 3.11 гр. 

Диаметър: 16 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 10

Валута: Евро

Опаковка: 1 бр. пластмасова капсула/ 10 бр. пластмасов тубус

* Монетата е освободена от ДДС.

* * Снимките са илюстративни

 

Предимства на подаръчната монета Австрийска Филхармония от 1/10 toz.

 

Изсечена за пръв път едва през 1989 год. от Münze Österreich AG, днес Виенската Филхармония е монетата с най-голям пазарен дял сред едноунциевите инвестиционни монети в Европа. И не случайно. Причините за това са няколко. Нулевата ѝ фалшифицируемост гарантира спокойствието на инвеститора при покупката ѝ, както и лесната ѝ обратна продажба. Макар и от чисто злато, веднъж извадена от капсулата и докосвана с ръце или случайно изпусната, монетата не е лесно наранима. С изключение на преминаването от 2000 шилинга към 100 евро през 2002 год., тя е с непроменлив дизайн, което пък я поставя сред най-лесно възприеманите от инвеститора монети в класа си.  igold изкупува всички деноминации на златната монета Виенска Филхармония на конкурентни цени.

 

 

 

Съхранение на златната инвестиционната монета 1/10 toz. Виенска Филхармония 

 

Монетата се съхранява единично в капсула или в тубус при повече бройки, които получвате при покупка. Поради факта, че фабрично не се капсулира, а идва в тубуси по 10 бр., позволява така наречените 'микро драскотини' при обратното изкупуване, което е добра новина за инвеститорите, които имат притеснения относно съхранението на монетата. Докосването с ръка не е фатално, макар и да не е препоръчително при всички модерни инвестиционни монети. Неналичието на лесно повредими матови и гланцови покрития пък са още една добра новина за всеки неин бъдещ притежател. Позволява да се държи за гурта (ръба на монетата) с ръце. Препоръчва се използването на памучни ръкавици, когато се вади от капулата. Всички монети, с които igold търгува са в перфектно инвестиционно състояние.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Виенската Филхармония

 

Шансът да се сдобиете с билет за новогодишния концерт на Виенската Филхармония е меко казано ефимерен. Билетът за най-добрите места струва 1090 EUR, но сдобиването с такъв е въпрос на чист късмет. Тегли се томбола, която се провежда от 01 до 28 февруари всяка година, даваща равен шанс на всеки да се сдобие с място. Винаги може да пробвате. Или да гледате концерта по телевизията, като други 50 милиона души от 90 страни по света. Някои неща не се купуват с пари. За щастие, тази монета не е едно от тях.