Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода
 • 1 г. златно кюлче Valcambi CombiBar 100 г.
 • 100 златни кюлчета по 1 г. Valcambi CombiBar
 • Златно кюлче 1 грам Valcambi sa

1 гр. Златно Кюлче Valcambi CombiBar Швейцария

 

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Valcambi sa

Тегло: 1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 1 гр.

Размери: 10 x 7 x 0.8 мм

Опаковка: няма и не се изисква при обратна продажба

Акредитация: L.B.M.A.

NB: Безплатна доставка и застраховка за поръчки над 500 лв.

* Кюлчето е освободено от ДДС

** Снимките са илюстративни 

и са заснети

ексклузивно за igold.

 

 • Продаваме

 • 1-5 бр. 153 лв./гр.
  6-10 бр. 151 лв./гр.
  11-20 бр. 150 лв./гр.
  21-49 бр. 148 лв./гр.
  над 49 бр. 144 лв./гр.
 • Купуваме
  141 лв. /гр.

 • попитай

 

Как работи?

 

igold купува най- големия Valcambi CombiBar от 100 x 1 гр, както е на снимките. Разделяме го на кюлчета от по 1 гр. и Ви ги продаваме в желаната от Вас бройка. Колкото повече взимате, толкова по- добра цена получавате. 

 

 

Предимства на кюлчетата Valcambi CombiBar от 1 гр.

 

1. Кюлчетата CombiBar на Valcambi sa могат да се пипат с ръце. За разлика от всички други кюлчета, които трябва да се съхраняват в оригиналната си опаковка със сертификата, при CombiBar концепцията включва премахване на опаковката и обратна продажба без изискване за опаковка. 

 

2. За разлика от кюлчетата от 1 гр. с опаковка, които се съхраняват трудно, понеже заемат много място, CombiBar се съхраняват безпроблемно на оптимално малко място.

 

3. Получавате СВРЪХ делимост на цена малко по- висока от тази при стандартните кюлчета в различните им грамажи. 

 

4. За разлика от конкурентни продукти, CombiBar е на най- голямата световно ликвидна рафинерия Valcambi sa и при много дилъри по света се приема, като инвестиционно злато, а не като злато за материал.

 

5. Нямате ангажимент за периодична инвестиция, която да се отразява на решението Ви кога да продадете или кога да спрете да инвестирате.

 

Повече за Valcambi CombBar, можете да научите от тази статия.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче

 

Няма специфични условия за съхранение. Може да се пипа с ръце безпроблемно. Изкупува се обратно с микродраскотини. Достатъчно е да има търговски вид. Само при покупка на 100 гр. наведнъж, инвеститорът ще получи фабрично запечатан продукт със сертификата, както е на снимките. 

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Valcambi sa

 

Сред инвеститорите, CombiBar кюлчетата на Valcambi се наричат шеговито 'шоколадчето на Валкамби', заради формата и вида им, които наподобяват шоколад и прорезите, които спомагат лесното и правилно отчупване на отделните парчета. Според слуховете, идеята за концепцията е тръгнала точно от прословутия швейцарски шоколад.