Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златно Кюлче Междузвездни Войни Светлата Страна Royal Mint

5000 бр. тираж! НОВО. Поръчайте авансово с 7- 10 дни срок доставка

 

Държава: Великобритания

Рафинерия: Royal Mint

Тираж: 5000 

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Размери: 49.96 x 28.98 x 1.19 мм

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС

** Снимките са илюстративни

 

 

Предимства на златното кюлче от 31.1 гр.  Star Wars Light Side на Royal Mint

 

Лимитирано само в 5000 бр., които e силно вероятно да се изчерпат бързо, поради световната популярност на филмовия сериал и няколкото поколения фенове на сагата. 

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 31.1 гр., проба 9999, Междузвездни Войни Светлата Страна

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува са в в перфектно състояние и биха били изкупени, като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние на различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златното кюлче Междузвездни Войни Светлата Страна 

от 31.1 гр. проба 9999 на Royal Mint

 

'Значение размерът няма. Мен виж. За мен по размера ми съдиш ли? Трябва не. Защото мой съюзник е силата, и могъщ е тя съюзник.' ('Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is.')

  
Йода се обръща с тази реплика към Люк след като Люк се оплаква, че неговият потъващ боен кораб X-Wing е твърде голям, за да бъде повдигнат от Силата. Йода му казва, че размерът няма значение в Епизод V: Империята отвръща на удара.
 
Силата е с Вас!