Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златно Кюлче Pamp Швейцария Лунар Заек 2023

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Pamp sa

Година на емитиране: 2023 

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Размери: 41 x 24 x 1.66 мм 

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС.

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на подаръчното златно кюлче Pamp Заек 2023 год. от 31.1 гр.

 

Прекрасен подарък за абитуриентски бал, годишнина, кръщене, Коледа и всякакви други поводи отзнаменуващи конкретната 2023 година на Заека. Поради относително по-високите си надценки, трябва да помислите преди да инвестирате по-големи бройки в този продукт. Кюлчетата Лунари на Pamp sa са също и силно колекционни продукти. Малцина притежават цялата емитирана серия до момента.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче Pamp Заек от 31.1 гр.

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за кюлчето Pamp Лунар Заек  2023 год.

 

Тези красиви златни кюлчета PAMP Suisse от 1 унция отбелязват 2023год., годината на Заека и са последната емисия на серията Лунен календар на рафинерия PAMP. Компанията стартира серията Лунен календар през 2012 г. с Годината на Дракона и оттогава натрупа голям брой последователи по целия свят и най- вече в Югоизточна Азия. Дванадесет години по-късно, при последната емисия, лунният календар остава една от най-добре приеманите серии златни кюлчета по света.

 

Символика в годината на заека:

 

Символичната при годината на Заека е свързана с начина на живот, бдителността, остроумието, предпазливостта, самозащитата и луната. Хора, родени в годината на Заека; 2023 г., 2011 г., 1999 г., 1987 г., 1975 г., 1963 г., 1951 г. и 1939 г.