По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. Златно Кюлче Argor-Heraeus Швейцария Холограмна Защита

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Argor- Heraeus SA

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Размери: 40.4 x 23.3 x  1.75 мм

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС.

** Снимките са илюстративни и са заснети

ексклузивно за igold

 

 

Предимства на златното кюлче от 31.1 гр. Argor-Heraeus Kinebar

 

Предимствата на Argor-Heraeus Kinebar са, че е най- защитеното срещу фалшифициране кюлче в света. Поради простия дизайн на базовата серия на Argor- Heraeus, която е с гол гръб се появяват значително количество фалшификати в миналото и Argor- Heraeus създават серията Kinebar, която е защитена от такива оптимално.

igold внася само високия клас Argor Heraeus Kinebar, но ще купува и продава на същите цени и базовата серия без холограмна защита. 

Пластамсовата опаковка на Argor- Heraeus е по- слаба от тази на Valcambi, така че трябва да се внимава и да не се поврежда за да може да бъде изкупено обратно, като инвестиционно злато.

 
 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 31.1 гр. Argor Heraeus Kinebar

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Опаковките на Argor- Heraeus са по- слаби от тези на Valcambi и трябва да се внимава с тях. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува са в в перфектно инвестиционно състояние и биха били изкупени, като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Аrgor- Heraeus Kinebar от 31.1 гр.

 

Argor Heareus се намира в Южно Тицино, Балерна, Швейцария, в непосредствена близост, както до италианската граница, така и до двама от най-големите си конкуренти - Pamp и Valcambi. 

 

Kinebar е златно кюлче, което има холограмна защита за дифракционно оптично променливо изображение (подобно на холограма за сигурност), щамповано върху повърхността на златото. Използваната холограма е "Kinegram", произведена от OVD Kinegram AG, Швейцария. Технологията Kinegram се предоставя изключително на правителства и е предназначена както като защита с висока степен на сигурност, така и за визуална привлекателност. Union Bank of Switzerland, чрез Argor-Heraeus SA, дъщерно дружество на Commerzbank, прилага холограмата, като защитно устройство на гърба на своите сечени кюлчета от декември 1993 год. Златните Kinebars на Argor-Heraeus биват представени за първи път през 1994 г. в грамажи - 1 гр., 2 гр., 5 гр., 10 гр., 20 гр. и 1 toz. Златните Kinebar от 50 гр. и 100 гр. биват пуснати впоследствие през 2012 год.