По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

6.78 гр. Златна Монета 20 Корони Франц-Йосиф I Австро- Унгария 1892-1915

ПРОМО ЦЕНА (- 10%)

 

Държава: Унгария

Монетен двор: KremnicaKörmöcbánya / Kremnitz, Slovakia

Тегло: 6.78 гр. 

Проба: 900/1000

Чисто злато: 6.10 гр. 

Диаметър: 21.00 мм

Дебелина: 1.40 мм

Гурт: надпис и орнаменти

Номинал: 20

Валута: Aвстро- Унгарска Корона

Опаковка: пластмасова капсула

* Монетата е освободена от ДДС.

* * Снимките са илюстративни

 

Предимства на колекционната монета  20 златни Корони Франц- Йосиф I Австро- Унгария

 

Монетата е рядка историческа монета и се намира трудно. Сходна на историческите 8 Флорина/ 20 Франка, и 8 Форинта/20 Франка. Подходяща е за всяка колекция от европейски исторически монети.

 

 

Съхранение на златните монети 20 Корона Франц- Йосиф Австро- Унгария

 

Съхранението им е лесно. Монетите са били в обращение в миналото, не се секат в днешно  време и съответно не се очаква те да са чисто нови. Умерени износвания са напълно приемливи. Могат да се пипат с ръце безпроблемно. Цените им варират спрямо състоянието. Изпускане на монетата рядко би я повредило поради ниската им проба ( 900/1000 ). Примесите правят монетите от този стандард устойчиви на удари и изтъркване. Микро драскотините са нормални при покупката на такива монети. Това ги прави подходящи за инвеститори, които имат съображения относно съхранението на монетите. Всички монети, с които igold търгува са в състояние отговарящо на международните норми приети от дилърите на инвестиционно злато по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златните монети от 20 Корона Франц- Йосиф Австро-Унгария

 

За разлика от 100 Корона Астрия от 1908 год., която е рядка съвременна препечатка, 20 Корони, макар и със същия дизайн е историческа монета. Често се смята за препечатка, но не е.