Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. Кюлче Паладий Valcambi Швейцария

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Valcambi SA

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.5/1000

Чист паладий: 31.1 гр.

Гаранция за автентичност: сертификат 

Опаковка: блистер

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е с 20% ДДС

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на кюлчето от 31.1 гр. Valcambi от паладий

 

Добра инвестиция за фирми, които могат да начислят обратно ДДС при обратната продажба към нас

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 31.1 гр. Valcambi от паладий

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Опаковките на Argor- Heraeus са по- слаби от тези на Valcambi и трябва да се внимава с тях. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид.  При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички паладиеви кюлчета, с които igold търгува са в в перфектно инвестиционно състояние и биха били изкупени, като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Valcambi 31.1 гр. от паладий

 

След избухването на войната в Украйна, паладият се срина. Причината? Над 50 % от паладият се добива в Русия, а потреблението е на Запад. Никой на Запад не иска да е зависим от страна монополист, върху която има ембарго. Едно нещо за паладият е сигурно. Евтин е.

 

Valcambi sa е най-голямата рафинерия за злато в света с капацитет от около 2000 тона годишно. Намира се в Южно Тицино, Балерна, Швейцария, в непосредствена близост както до италианската граница, така и до двама от най-големите си конкуренти - Pamp и Argor Heraeus. За Valcambi 'работят' роботи, които водят до напълно автоматизиран процес при рафинирането на злато. Рафинерията държи много на пълната чистота при рафиниранането на метала, за което е печелила награди от L.B.M.A. неколкократно.