Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Правоъгълна Златна Монета Дракон Австралия 2023

 

Държава: Австралия

Монетен двор: Perth Mint

Тираж: 8888 бр.

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Дължина: 41.60 мм

Ширина: 21.60 мм

Дебелина: 2.79

Гурт: назъбен

Номинал: 100

Валута: Австралийски Долар

Опаковка: фабрична пластмасова капсула от рафинерията

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни 

 

 

Предимства на колекционната монета от 1 oz. Дракон с правоъгълна форма

 

Типична колекционна монета, която мени дизайна си всяка година, което води до покачване на цените на монетата в годините. Нетипичната форма на монетата я прави търсена сред колекционерите.

 

 

Съхранение на правоъгълната златна монета от 31.1 гр. Дракон 2023 год.

 

Монетата не трябва да се докосва с ръце. Финото матово покритие при тази монета се поврежда непоправимо при допир с ръка и върху него остават отпечатъци. Както и другите златни монети на Perth Mint, така и Дракона не пристига в тубоси, а директно в капсули от монетния двор, които не трябва да се отварят oт дилъра или инвеститора. Ако се наложи контакт с ръце при случайно счупване на капсулата, задължително трябва да се държи за гурта ( ръба на монетата ). Употребата на памучни ръкавици при контакт е задължителна. Всички монети, с които igold търгува са в перфектно състояние и биха били изкупени, като колекционни злато навсякъде по света.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета Дракон от 31.1 гр.

 

Ххмм... Какво Ви прави впечатление?

Монета, но квадратна. На която всяка година има Дракон, макар и различен.

Така Perth Mint конкурира Pamp с техните кюлчета Лунари, чиято най- предпочитана емисия е тази с годината на Дракона. Това са монети предназначени основно за необятния азиатския пазар, където Дракона е най- почитаното митично животно.