Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

2.5 гр. Златно Кюлче Valcambi Швейцария

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Valcambi sa

Тегло: 2.5 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 2.5 гр.

Размери: 11.50 x 19.00 x 0.80 мм 

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС.

** Снимките са илюстративни и са заснети

ексклузивно за igold.

 

Предимства на златното кюлче от 2.5 гр.

 

Кюлчетата от 2.5 гр. на Valcambi sa са в категория подаръчни продукти. Продуктът е силно ликвиден и със сходна делимост на монетите от 1 Златен Австрийски Дукат , с който се намира в един клас, но надценките при него са  по- високи, което го прави подходящо основно за подарък при сватби, кръщенета, абитуриентски балове, рождени и именни дни. Подходящо е също за подарък с цел входяща инвестиция на Ваш роднина или познат. Това е прекрасен начин да запознаете някой с инвестицията в злато с относително малък бюджет. Кюлчето притежава уникален сериен номер, който е идентичен на този на опаковката му. 

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 2.5 гр.

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

 

Интересни факти за Valcambi sa

 

Valcambi sa е най-голямата рафинерия за злато в света с капацитет от около 2000 тона годишно. Намира се в Южно Тицино, Балерна, Швейцария, в непосредствена близост както до италианската граница, така и до двама от най-големите си конкуренти - Pamp и Argor Heraeus. За Valcambi 'работят' роботи, които водят до напълно автоматизиран процес при рафинирането на злато. Рафинерията държи много на пълната чистота при рафиниранането на метала, за което е печелила награди от L.B.M.A. неколкократно.