Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

5 гр. Кюлче Паладий Argor- Heraeus Швейцария

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Argor- Heraeus SA

Тегло: 5 гр.

Проба: 999.5/1000

Чист паладий: 5 гр.

Гаранция за автентичност: сертификат 

Опаковка: блистер

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е с 20% ДДС

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на кюлчето от 5 гр. Argor-Heraeus от паладий

 

Перфектно за подарък при малки бюджети, особено ако Ви е писнало да подарявате злато.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 5 гр. Argor Heraeus от паладий

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Опаковките на Argor- Heraeus са по- слаби от тези на Valcambi и трябва да се внимава с тях. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички паладиеви кюлчета, с които igold търгува са в в перфектно инвестиционно състояние и биха били изкупени, като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Аrgor-Heraeus 5 гр. от паладий

 

След избухването на войната в Украйна, паладият се срина. Причината? Над 50 % от паладият се добива в Русия, а потреблението е на Запад. Никой на Запад не иска да е зависим от страна монополист, върху която има ембарго. Едно нещо за паладият е сигурно. Евтин е.

 

Argor Heareus се намира в Южно Тицино, Балерна, Швейцария, в непосредствена близост, както до италианската граница, така и до двама от най-големите си конкуренти - Pamp и Valcambi.