По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

15.98 гр. Златна Монета Двоен Британски Коронационен Суверен Чарлз III 2023

ПРОМО ЦЕНА ( -5% )

 

Държава: Великобритания

Монетен двор: The Royal Mint

Тегло: 15.98 гр.

Проба: 916.7/1000

Чисто злато: 14.64 гр.

Диаметър: 28.40 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 2

Валута: Британски Суверен

Година: 2023

Опаковка: пластмасова капсула

* Монетата е освободена от ДДС

** Снимките са илюстративни

 

 

Предимства на инвестицията в златни Британски Двойни Суверени

 

Още едно попълнение сред двойните суверени, подходящо, както за инвеститори, така и за колекционери очакващи премиите на покупка да се вдигнат след изчерпване на емисията. 

 

 

Съхранение на Британските Двойни Суверени Чарлз III

 

Идват в тубуси при нас, ние ги разопаковаме и поставяме в индивидуални пластмасови капсули. Позволяват единични микро драскотини, като всички модерни инвестиционни монети. Повреждат се и се драскат трудно, поради по- ниската си проба от 917/1000.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

NB: igold.bg изкупува всички видове исторически и модерни стандартни инвестиционни Суверени на обявените от нас цени. Прочетете и статията ни за спецификите при различните видове Британски златни суверени.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златните Британски Двойни Суверени

 

Първите съвременни двойни суверени са изсечени в края на управлението на крал Джордж и според сведенията датират от 29 януари 1820 г.- нощта на смъртта му. Деноминацията влиза в обращение през 1823 г. с портрета на Джордж IV на Жан Батист Мерлен на лицевата страна и Свети Георги на Пистручи на обратната страна.

Двойният Коронационен Суверен е специална емисия и след изчерпването и стартирането на 2024 год., цените му ще скочат и ще започне да реализира нумизматичния си потенциал.