Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

5 гр. Златно Кюлче Pamp Fortuna Швейцария 45 Годишнина

НОВО. 4500 бр. тираж!

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Pamp sa

Тегло: 5 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 5 гр.

Тираж: 4500 бр.

Размери: 13.85 x 23.05 x 1.00 мм 

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на подаръчното златно кюлче Pamp Fortuna от 5 гр. за 45- Годишнината на рафинерията

 

Кюлчето е в силно лимитирани тиражи от едва 4500 бр.! Едва успяхме да се докопаме до него, преди да се е изчерпало в рафинерията! Задължителен нумизматичен потенциал!

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 5 гр. Pamp Fortuna за 45 Годишнината

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златното кюлче Pamp Fortuna от 5 гр. за 45 Годишнината!

 

Интресното тук е, че докато се доберем до него и тиражът свърши в рафинерията! 

 

Класифицирано е безспорно, като най- красивото златно кюлче в света. Интересното тук е, че макар и дизайна да няма никакво значение за инвестциията в злато, това позволява на Pamp да продават успешно по- скъпо.