Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Монета Сомалийски Слон 2024

 

Държава: Сомалия

Монетен двор: Bavarian State Mint Munich

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 38.60 мм

Дебелина: 2.00 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 1000

Валута: Сомалийски Шилинг

Опаковка: фабрична пластмасова капсула 

* Монетата е освободена от ДДС

 

 

Предимства на колекционната монета Сомалийски Слон от 1 oz.

 

Силно търсене на световна база, което води до това, че се премахва тавана на емисията и започва да се сече, докато изтече годината и излезне новата емисия, което значи, че тиражът не е публикуван и той може да е, както относително по- висок в дадена година, така и относително по- нисък.

 

 

Съхранение на Сомалийския Слон от 31.1 гр.

 

Монетата не трябва да се третира с ръце, понеже се емитира в състояние bullion uncirculated и е с покритие мат- гланц, точно, както продуктите на Perth Mint. Финото матово покритие при тази монета се поврежда непоправимо при допир с ръка и върху него остават отпечатъци. 

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета Сомалийски Слон

 

Интересното тук е, че монетата не се сече в Сомалия, а в Германия. Баварският монетен двор, един от петте работещи монетни двора в Германия взима правата от Замбия и започва да сече серията в лимитирани тиражи още през 1999 год. с така наречените Замбийски Слонове. В последствие, през 2004 год., правата се заменят и замбийският слон става сомалийски слон.