Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Монета 125 Годишнина Perth Mint Австралия 2024

25 000 бр. тираж!

 

Държава: Австралия

Монетен двор: Perth Mint

Тегло: 31.1 гр.

Тираж: 25 000 бр.

Година: 2024

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 32.10 мм

Дебелина: 2.80 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 100

Валута: Австралийски Долар

Опаковка: фабрична пластмасова капсула от рафинерията

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни 

и са заснети ексклузивно за igold

 

Предимства на колекционно-инвестиционната монета 125 Годишнина Perth Mint от 1 oz.

 

25 000 бр. Монета с нумизматичен потенциал, която в началото на емисията е най-евтина и след изчерпването на бройките, цените поскъпват, както от страната, на която купуваме, така и от тази, на която продаваме.

 

 

Съхранение на колекционно-инвестиционната монета 125 Годишнина Perth Mint от 1 oz.

 

Монетата не трябва да се докосва с ръце. Финото матово покритие при тази монета се поврежда непоправимо при допир с ръка и върху него остават отпечатъци. За разлика от другите стандартни златни едноунциеви инвестиционни монети, Кенгуруто не пристига в тубоси, а директно в капсули от монетния двор на Perth Mint, които не трябва да се отварят oт дилъра или инвеститора. Ако се наложи контакт с ръце при случайно счупване на капсулата, задължително трябва да се държи за гурта ( ръба на монетата ). Употребата на памучни ръкавици при контакт е задължителна. Всички монети, с които igold търгува са в перфектно състояние и биха били изкупени, като инвестиционно злато навсякъде по света.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за колекционно-инвестиционната монета 125 Годишнина Perth Mint от 1 oz.

 

Монетата се очаква да последва съдбата на Кленовия Лист от 2019 год., който бе отсечен в едва 15 000 бр. за цял свят. Същият едва 5 години по-късно продаваме на 35 % и не е наличен почти никъде по света, освен при нас.