Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Армиларна Монета Valcambi Швейцария

 

Държава: Швейцария/ Острови Кук

Рафинерия: Valcambi sa.

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 55.00 мм

Дебелина: 0.85 мм

Номинал: 4 х 25 Долара

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: пластмасова фабрична капсула тип кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Монетите са освободени от ДДС

** Снимките са илюстративни 

 

 

Предимства на златната Армиларна Монета от 31.1 гр.

 

За да купите тази монета, трябва да сте или колекционер, или да искате да подарите скъпо бижу на дамата до Вас. Всъщност, това е колкото монета, толкова и бижу.

 

 

Съхранение на колекционната Армиларна монета- бижу от 31.1 гр.

 

Веднъж разопакована с идеята да се носи, като бижу, монетата не може да се продаде вече, като монета, а като злато за материал. Имайте го предвид.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние на различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Valcambi sa

 

Името на монетата произлиза от армиларната сфера: устройство, което е било добре известно още в древна Гърция, с което могат да се илюстрират орбитите и движенията на небесните тела. Валкамби отсича това 'астрономическо устройство' от злато с чистота 999,9/1000, като по този начин създава монета, каквато не е правена досега.

 

Състои се от четири отделни пръстена по 1/4 унция всеки, големият кръг на монетата може да се носи, като гривна (от лат. Armilla), а всички 4 кръга, заедно и по отделно, като висулка за врата. Разбира се, когато се разгъне, армиларната монета изглежда, като истински експонат във витрина. Всеки пръстен има регистрирана номинална стойност от $25,00 и е законно платежно средство на островите Кук. Като такъв, всеки пръстен носи портрета на кралица Елизабет II, официален държавен глава на Островите Кук. Интересно е, дали след смъртта на Кралицата, новите емисии ще носят образа на Чарлз.

 

Моля, обърнете внимание: След отделянето на отделните пръстени на монетата, те вече не могат да бъдат свързани отново. Възможно е лесното разделяне и отваряне на отделните пръстени.