Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

1 гр. Златна Монета MapleGram Канада

ПРОМО ЦЕНА ( -7% )

 

Държава: Канада

Монетен двор: Royal Canadian Mint

Тегло: 1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 1 гр.

Диаметър: 8 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 0.5

Валута: Канадски Долар

Опаковка: 1 бр. индивидуална фабрична опаковка/ 25 бр. фабрична подаръчна опаковка

* Монетата е освободена от ДДС.

* * Снимките са илюстративни

 

 

Предимства на подаръчната монетка Канадски Кленов Лист от 1 гр.

 

Трябва да признаете, че това е перфектният подарък за всеки случай с относително нисък бюджет! Любимият на всички Канадски Кленов Лист в разфасовка от 1 гр. с индивидуална опаковка и индивидуален сертификатен номер за всяко грамче! 

 

 

Съхранение на инвестиционната монетка от 1 гр. Кленов Лист Канада

 

Просто не я вадете от опаковката със сертификатния номер! Така ще запази своя неподправен чар!

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Кленовият Лист 

 

Монетката от 1 гр. може да е най-малката канадска монета, но историята на най-големия Канадски Кленов Лист изработен някога ще Ви впечатли. 

100 килограмов Канадски Кленов Лист с номинал 1 000 000 USD ( и значително по-висока реална цена от около над 4 000 000 USD ) бе откраднат от музей Боде в Берлин през 2007 год. Крадците влизат в 3.30 часа на една спокойна майска утрин в понеделник, разбиват шкафа, в който се съхранява монетата, и излизат с нея. В замяна оставят стълбата, която са използвали, за да проникнат в сградата, на железопътни релси в близост до музея. Една от многото причини да не препоръчваме твърде големи инвестиционни продукти на клиентите си. Трудно се крият.