По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

7.78 гр. ( 1/4 toz. ) Златна Монета Кралски Зверове Белият Кон от Хановер 2020

 

Държава: Великобритания

Монетен двор: The Royal Mint

Година на емитиране: 2020

Тегло: 7.78 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 7.78 гр.

Диаметър: 22 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 25

Валута: Британски Паунд

Опаковка: фабрична капсула

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни 

 

 

Особености на колекционната монета от 1/4 oz. Белият Кон от Хановер 2020 год.

 

Серията 'Кралските Зверове' е отговорът на Кралският Британски Монетен Двор на серията 'Лунари' на Пърт Минт. Дълги години, серията Лунари на Пърт бе лидер без конкуренция в този клас продукти, който се характеризира, като граничен между инвестицията и нумизматиката в годината на отсичане и чисто нумизматичен в следващите години. Множество монетни дворове опитаха да направят сходни серии, които да конкурират Лунарите безуспешно. Първият успешен опит за реален конкурент е именно серията Кралски Зверове.

 

 

Съхранение на колекционната монета от 1/4 унция Кралски Зверове Конят от Хановер

 

Монетите от тази серия идват в специфични солидни капсули с остри ръбове от самия монетен двор. Монетите са в нумизматичен клас brilliant uncirculated и трябва да останат в такова състояние. Докосване с ръка не би ги повредило, но дори най- малка драскотина би свалила цената им, така че препоръчваме никога да не се отварят от капсулите или това да се прави с изключително внимание и само при нужда.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета 1/4 toz. Кралски Зверове Конят от Хановер

 

Златната монета Конят от Хановер 2020 год. е 9-ия звяр в серията от 10 монети. Конят от Хановер е мотив, вкоренен дълбоко в саксонското минало на Германия. Конят става част от Kралските Oръжия, след като крал Джордж идва на власт през 1714 г., след смъртта на кралица Анна, която е последният монарх от рода на Стюартите. Джордж от Хановер бива коронясан, като Джордж I и германската хералдика, която носи Конят от хановер се влива в британската. 

 

10-те звяра от поредицата са част от символиката на Великобритания изобразяващи 10-те звяра, които стоят на стража в Уестминстърското Абатство по време на коронацията на кралица Елизабет II. Символизират наследството на британската монархия.