Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

3.39 гр. ( 1/10 toz. ) Златна Монета Американски Орел нов дизайн

Налични и стар дизайн

 

Държава: САЩ

Монетен двор: US Mint

Тегло: 3.39 гр. 

Проба: 916.7/1000

Чисто злато: 3.11 гр. 

Диаметър: 16.50 мм

Дебелина: 1.19 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 5

Валута: Американски Долар

Опаковка: пластмасова капсула

* Монетата е освободена от ДДС.

* * Снимките са илюстративни 

 

Особености на подаръчната монета Американски Орел от 1/10 oz. 

 

Американският Орел е най- предпочитаната инвестиционна монета в САЩ, чието търсене е толкова голямо, че цената на същата скочи значително на световна база и в момента нейните деноминации се продават по- скъпо от своите конкуренти, като Филхармонията, Кленовия Лист, Британията, Кругеррандът, Кенгуруто и Китайската Панда. Всички деноминации под 1/2 toz., както преди, така и сега са с относително по- високи надценки от историческите 20 Франка, Суверени, 1 и 4 Дуката и съответно са по- скоро подаръчни, отколкото инвестиционни.

 

 

Съхранение на Американския Орел от 1/10 toz. 

 

Като всяка монета с проба 916.7, която няма лесно нараними матови и гланцови покрития, така и Американският Орел може да се третира с ръце безпроблемно и се търтгува с умерени микро драскотини на вторичния пазар. Подходяща за хора предпочитащи по- непретенциозно съхраними златни монети. Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета 3.11 грама Американски Орел