Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода
  • 1 унция злато кюлче Valcambi
  • 1 oz златно кюлче Valcambi Швейцария
  • 1 унция златно швейцарско кюлче Валкамби

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златно Кюлче Valcambi Швейцария

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Valcambi sa

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Размери: 22 x 38 x 2.3 мм

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС.

** Снимките са илюстративни и са заснети

ексклузивно за igold.

 

 

Предимства на златното кюлче от 31.1 гр. Valcambi

 

Кюлчетата от 31.1 гр. на Valcambi sa са естествен конкурент на стандартните едноунциеви монети. Предпочитани са от инвеститорите, които държат на сертифициран продукт. За разлика от монетите от 31.1 гр., като Канадски Кленов Лист, Виенска Филхармония, Кругерранд, Американски Орел, Британия и пр., кюлчето от 31.1 гр. на Valcambi sa притежава сертификатен номер, който е неразривна част от опаковката на кюлчето и е същия, както гравирания на самото кюлче. Valcambi sa е рафинерията с най- голям обем на производство на златни кюлчета на годишна база и успешно конкурира монетните дворове, като ликвидност. Във всяка страна по- света, кюлчето ще бъде изкупено, като премиум инвестиционен продукт.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче Valcambi от 31.1 гр.

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува са в в перфектно състояние и биха били изкупени, като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние на различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Valcambi sa

 

Valcambi sa заедно с конкурентите си Argor Heraeus и PAMP намиращи се в Тицино, Швейцария ( градче в близост до италианската граница ) затвориха за около две седмици, по време на кризата с COVID-19, като бяха обявени за неесенциални бизнеси. Бидейки три от най- големите рафинерии в света, затварянето им доведе до вакуум на пазара на инвестиционно злато на световно ниво. Това бе и една част от причините, временно цените на златните инвестиционни продукти да по света се покачат до нива, на които за пръв път не си заслужаваше да бъдат закупени. Кюлче от 50 гр. достигна до 30 % над борсовата си цена ( стандартно 6.5-7 % за България ). igold предпочете да не продава инвестиционно злато на тези нива и да затвори, с оглед на това да не се възползва от паниката сред инвеститорите и да не ги излага на неясния тогава асиметричен здравен риск от получаване на пратки и пряк контакт с клиента. Хиляди инвеститори в България направиха грешката да купят инвестиционно злато на тези и по- високи нива от други места на цени над 2000 USD за 1 toz. при борса от около 1600 USD. На множество от тези хора ще се наложи да продават далеч по- рано от момента, в който златото ще премине границата от 2000 USD и това ще урони имиджа на инвестицията във физическо злато, която е най- сигурната и доказана инвестиция в света. Ние предупредихме инвеститорите да не купуват на тези нива в групата ни във Facebook 'Форум Инвестиционно Злато' знаейки, че пазарът логично ще се регулира и нивата на маржовете на дилърите по света неминуемо ще паднат.