Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

5 гр. Златно Кюлче Pamp Швейцария Лунар Лазурен Дракон 2024

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Pamp sa

Тегло: 5 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 5 гр.

Размери: 13.85 x 23.05 x 1.00 мм 

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер и картонена подаръчна опаковка

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС.

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на подаръчното златно кюлче Pamp Лазурен Дракон от 5 гр., 2024 год.

 

Прекрасен подарък за Коледа, абитуриентски бал, годишнина, кръщене и всякакви други поводи отзнаменуващи конкретната 2024 година на Дракона. Поради относително по-високите си надценки, трябва да помислите преди да инвестирате по-големи бройки в този продукт.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 5 гр. Pamp Лазурен Дракон от 2024 год.

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка и картонена подаръчна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златното кюлче Pamp Лунар Лазурен Дракон 2024 год. от 5 гр.

 

 

Тези красиви златни кюлчета PAMP Suisse от 5 гр. отбелязват годината на Дракона, 5-ият символ в китайския зодиак, и са опаковани с красив червен сертификат. Дизайнът е доста уникален, тъй като в предната част на лентата има запален дракон, увит около колона, а на обратната страна на лентата е същият дракон, както се вижда от противоположната страна на колоната. Тези кюлчета са идеални за подарък на хора, родени в "драконовите" години - 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 и 2024 год. - които се считат за уверени, предприемчиви, независими, самоуверени, смели и страстни.

Тези кюлчета са чудесен подарък за всеки, роден в годината на дракона, или за колекционери на красиви златни кюлчета! Цената им е малко по- висока от тази на стандартните инвестиционни кюлчета, но имат така наречения нумизматичен потенциал и цените им за обратно изкупуване и продажба растат в годините.