Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

50 гр. Златно Кюлче Valcambi CombiBar Швейцария

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Valcambi sa

Тегло: 1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 1 гр.

Размери: 10 x 7 x 0.8 мм

Опаковка: фабрична, но не се изисква при обратна продажба

Акредитация: L.B.M.A.

NB: Безплатна доставка и застраховка за поръчки над 500 лв.

* Кюлчето е освободено от ДДС

** Снимките са илюстративни 

и са заснети ексклузивно за igold.

 

 

Как работи?

 

За разлика от 100 гр. CombiBar на Valcambi, който продаваме на грамчета от по 1 гр., 50 гр. CombiBar продаваме само цял във фабрична опаковка. При все това, Вие можете да си го разделите на части и да ни го продадете обратно на части. Ние го изкупуваме според предназначението му на части СКЪПО ( каквато е и идеята на рафинерията ) и като инвестиционно злато, а не като злато за материал.

 

 

Предимства на кюлчетата Valcambi CombiBar от 1 гр.

 

1. Кюлчетата CombiBar на Valcambi sa могат да се пипат с ръце. За разлика от всички други кюлчета, които трябва да се съхраняват в оригиналната си опаковка със сертификата, при CombiBar концепцията включва премахване на опаковката и обратна продажба без изискване за опаковка. 

 

2. За разлика от кюлчетата от 1 гр. с опаковка, които се съхраняват трудно, понеже заемат много място, CombiBar се съхраняват безпроблемно на оптимално малко място.

 

3. Получавате СВРЪХ делимост на цена малко по- висока от тази при стандартните кюлчета в различните им грамажи. 

 

4. За разлика от конкурентни продукти, CombiBar е на най- голямата световно ликвидна рафинерия Valcambi sa и при много дилъри по света се приема, като инвестиционно злато, а не като злато за материал.

 

5. Нямате ангажимент за периодична инвестиция, която да се отразява на решението Ви кога да продадете или кога да спрете да инвестирате.

 

Повече за Valcambi CombBar, можете да научите от тази статия.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче

 

Няма специфични условия за съхранение. Може да се пипа с ръце безпроблемно. Изкупува се обратно с микродраскотини. Достатъчно е да има търговски вид. Инвеститорът получава цяло запечатано кюлче, но може да го отвори от опаковката и да продаде колкото грама от него реши.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Valcambi sa

 

Сред инвеститорите, CombiBar кюлчетата на Valcambi се наричат шеговито 'шоколадчето на Валкамби', заради формата и вида им, които наподобяват шоколад и прорезите, които спомагат лесното и правилно отчупване на отделните парчета. Според слуховете, идеята за концепцията е тръгнала точно от прословутия швейцарски шоколад.