По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златно Кюлче Уна и Лъвът Royal Mint

НОВО. Ексклузивен продукт за САЩ! Поръчайте авансово с 20- 25 дни срок доставка

 

Държава: Великобритания

Рафинерия: Royal Mint 

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Размери: 49.96 x 28.98 x 1.19 мм

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС

** Снимките са илюстративни

 

 

Предимства на златното кюлче от 31.1 гр. Уна и Лъвът на Royal Mint

 

Продуктът е ексклузивен за американския пазар и специално произведен за един американски дилър. Не се дава на дилъри, но ние успяхме да се сдобием с него! Това означава, че почти няма да има никаква дисперсия в Европа, освен чрез igold. Много здрави опаковки, което винаги е добре за инвеститори, които имат притеснение относно съхранението на своите кюлчета. Освободени от CGT във Великобритания. 

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 31.1 гр., проба 9999 Уна и Лъвът на Royal Mint

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт навсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние на различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златното кюлче Уна и Лъвът от 31.1 гр. проба 9999 на Royal Mint

 

Освен че е ексклузивен и трудно достъпен продукт, това е и единственото кюлче, за което се сещам, при което дизайнът е хоризонтално, а не вертикално разположен. Интересна е и историята.

Историята на Уна и Лъва е източник на вдъхновение в продължение на много векове и поуките от нея са послужили за вдъхновение на Кралския Монетен Двор. Интригуващият разказ, натоварен със символика, е избиран многократно като завладяваща тема за художествена интерпретация. Гравьор е Уилям Уайон. 

 

Дизайнът е вдъхновен от поемата The Faerie Queene на Едмънд Спенсър. Епичната творба проследява приключенията на няколко рицари, за да илюстрира различни добродетели. По пътя Спенсър представя Уна, дъщерята на крал и кралица, пленени от дракон. В стремежа си да освободи родителите си тя се натъква на лъв. Красотата и невинността на Уна успокояват звяра, така че вместо да погълне принцесата, лъвът става неин шампион и покровител. 

 

Това е първото кюлче от евентуална серия. Неясно е дали се очакват и още.

Интерпретация на историята за Уна и Лъва, изсечена върху златното кюлче, е модерна и непредставяна досега.

Надписът на кюлчето гласи „DIRIGE DEUS GRESSUS MEOS“, което се превежда като „Нека Бог насочва стъпките ми“. 

Всяко отделно кюлче е сериализирано с номер.

Първият пейзажно ориентиран бар, проектиран и произведен от The Royal Mint.

Дизайнът на предната страна е ъздаден от Джоди Кларк.