Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златно Кюлче Кралско Тържество Royal Mint Великобритания

5000 бр. тираж!

 

Държава: Великобритания

Рафинерия: Royal Mint

Тираж: 5000 

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Размери: 49.96 x 28.98 x 1.19 мм

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС

** Снимките са илюстративни

 

 

Предимства на златното кюлче от 31.1 гр. Royal Celebration

 

Лимитирано само в 5000 бр., които ще се изчерпат бързо, точно както Коронационен Чарлз и Коронационна Британия от 31.1 гр., които бяха в тираж 7500 бр. и 10000 бр.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 31.1 гр., проба 9999 Royal Celebration

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува са в в перфектно състояние и биха били изкупени, като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние на различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златното кюлче Royal Celebration от 31.1 гр. проба 9999 на Royal Mint

 

За да отпразнува и отбележи годишнината от възкачването на Негово Величество крал Чарлз III на британския трон, Royal Mint създава този специален лимитиран тираж от едва 5000 бр. за цял свят. Дизайнът е на Томас Т. Доърти, който изобразява хералдическите символи на Обединеното Кралство и кралския шифр на Негово Величество Краля. 

 

Само 5000 бр. с проба 999,9 са отсечени.

Официална и сигурна блистерна опаковка.

Красиво изсечен според високите стандарти на отсичене с матови и гланцови покрития.

Всяко от тези кюлчета носи уникален сериен номер.