Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

11.29 гр. Златна Монета 50 Франка Лихтенщайн Франц Йосиф II 1956

17 000 бр. тираж!

 

Държава: Лихтенщайн

Монетен двор: Bern, Switzerland

Тегло: 11.29 гр.

Проба: 900/1000

Чисто злато: 10.16 гр.

Тираж: 17 000 бр.

Диаметър: 25 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 50

Валута: Франк Лихтенщайн

Опаковка: пластмасова капсула

* Монетата е освободена от ДДС

 

Предимства на Комеморативната Колекционна Златна Монета от 50 франка Лихтенщайн Франц Йосиф II, 1956 год.

 

17000 бр. отсечени през 1956 год. 

 

 

Съхранение на златните монети от 50 франка Лихтенщайн Франц Йосиф II, 1956 год.

 

Съхранението им е лесно. Монетите не са били в обращение в миналото, понеже са комеморативни, не се секат в днешно време и съответно не се очаква те да са чисто нови. Умерени единични микро драскотини са напълно приемливи. Различните състояние водят до различни цени. Могат да се пипат с ръце и да се съхраняват на фишеци. Изпускане на монетата рядко би я повредило поради ниската им проба ( 900/1000 ). Примесите правят монетите от този стандард устойчиви на удари и изтъркване. Микро драскотините са нормални при покупката на такива монети. Това ги прави подходящи за инвеститори, които имат съображения относно съхранението на монетите. Всички монети, с които igold търгува са в състояние отговарящо на международните норми приети от дилърите на инвестиционно злато по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монетаот 50 франка Лихтенщайн Франц Йосиф II, 1956 год.

 

Всички монети от Лихтенщайн се считат за културно наследство и не могат да бъдат изнасяни от страната без специално разрешение от правителството.