По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. (1 toz.) Златна Монета Св. Георги и Змеят 2024

Изчерпани. Поръчайте авансово за 23.07.

 

Държава: Великобритания

Монетен двор: The Royal Mint

Година: 2024

Тегло: 31.1 гр. 

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр. 

Диаметър: 32.69 мм

Дебелина: 2.38 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 100

Валута: Британски Паунд

Опаковка: 1 бр. пластмасова капсула/ 10 бр. пластмасов тубус

* Монетата е освободена от ДДС.

** Снимките са илюстративни и са заснети

ексклузивно за igold

 

Особености на колекционната монета от 1 oz. Св. Георги и Змеят 2024 год.

 

Монета, която се очаква да бъде много популярна не само на Острова, но и в Източна Европа, където светецът е на почит. Това означава бързо покачване на цената на вторичен пазар след изчерпване на емисията.

 

 

Съхранение на колекционната монета Св. Георги и Змеят 2024 год.

 

Монетите са в нумизматичен клас и трябва да останат в такова състояние. Докосване с ръка не би ги повредило, но трябва да останат защитени.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета 31.1 гр. Св. Георги и Змеят 2024 год.

 

Светецът и мъченик за Христовата вяра е почитан както от източноправославните, така и от западноправославните християни. Десетки са държавите, на които е покровител Свети Георги, като сред тях има както разположени на Балканите и на Стария континент, така и страни, далеч от Европа – в Северна Америка например. Сред държавите, почитащи светеца, са: Русия, Гърция, Сърбия, Румъния, Англия, Грузия, Етиопия, Португалия, Каталония, Етиопия, Литва и др. Това означва, че интерес към монетата определено ще има и то голям.