Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Монета Лебед Австралия 2024

5000 бр. тираж! Изчерпани. Поръчайте авансово с 5- 7 дни срок доставка

 

Държава: Австралия

Монетен двор: Perth Mint

Година на емитиране: 2024

Тираж: 5000

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 32.60 мм

Дебелина: 2.50 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 100

Валута: Австралийски Долар

Опаковка: фабрична пластмасова капсула от рафинерията

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни 

 

 

Особености на колекционната монета Лебед Австралия от 1 oz. 2024 год.

 

Лимитирана до 5000 бр., перфектна както за колекционерите, така и тези, които търсят монета с нумизматичен потенциал. Любима монета на всички дами.

 

 

Съхранение на златната монета Лебед Австралия от 1 oz. 2024 год.

 

Монетата не трябва да се докосва с ръце, точно както и Кенгуруто и Лунара на Perth Mint. Финото матово покритие при тази монета се поврежда непоправимо при допир с ръка и върху него остават отпечатъци. За разлика от другите стандартни златни едноунциеви инвестиционни монети, Емуто не пристига в тубуси, а директно в капсули от монетния двор на Perth Mint, които не трябва да се отварят oт дилъра или инвеститора/ колекционера. Ако се наложи контакт с ръце при случайно счупване на капсулата, задължително трябва да се държи за гурта (ръба на монетата). Употребата на памучни ръкавици при контакт е задължителна. Всички монети Ему, с които igold търгува, са в перфектно състояние и биха били изкупени като колекционни навсякъде по света.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета Лебед Австралия от 1 oz. 2024 год.

 

Емитирана за първи път през 2017 год., Лебедът е една от успешните серии на Perth Mint. Сече се в много нисък тираж от 5000 бр., голяма част, от които са квота за Австралия и остават за местния пазар там.