Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Монета Кралски Герб 2023

Налични и последна емисия с Елизабет II 2022 год. ( + 200 лв.)

 

Държава: Великобритания

Монетен двор: The Royal Mint

Година на емитиране: 2023

Тираж: 5000

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 32.69 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 100

Валута: Британски Паунд

Опаковка: капсула

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни 

 

 

Особености на колекционната монета от 1 oz. Кралски Герб 2023 год.

Кралския Герб е колекционна серия, която значително вдига цените си на вторичния пазар след време, както Лунарите на Пърт Минт, Канадските Национални Животни, Животните на Кралицата и Животните на Тюдорите на Кралския Монетен Двор.

 

 

Съхранение на колекционната монета Кралски Герб 2023 год.

 

Монетите са в клас bullion uncirculated и трябва да останат в такова състояние. Докосване с ръка не би ги повредило, но дори най-малка драскотина би свалила цената им, така че препоръчваме никога да не се отварят от капсулите или това да се прави с изключително внимание и само при нужда.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монетата Кралски Герб от 1 toz. 2023 год.

 

Основа на британското монетосечене от векове, Кралския Герб е величествен символ на сила и мощ, прославящ историята на монархията и хералдиката в Обединеното кралство.

Кралския Герб е официалния герб на британския монарх и произхожда от средновековното бойно поле, където се виждат щитове, и се веят знамена и рокли. Гербът еволюира във вековете и е символ на сила, одобрение и дълг.

Монетата се появява се за първи път през 1983 г. Емблематичният дизайн на Ерик Сюел е интерпретиран от Тимъти Ноад. Дизайнът илюстрира кралската традиция, която всеки монарх следва по време на своето управление и включва хералдическите животни, които са се запазили през вековете- лъва на Англия и еднорога на Шотландия, които поддържат кралския щит.

Монетата се слави с радиалния фон на обратната си страна, което я прави наистина изящна и отличаваща се.