Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz., 99999 ) Златна Монета Дивото Зове Ревящо Гризли Канада 2016

 

Държава: Канада

Монетен двор: Royal Canadian Mint

Година: 2016

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 9999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 30 мм

Дебелина: 2.9 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 200

Валута: Канадски Долар

Опаковка: блистерен сертификат

* Монетата е освободена от ДДС.

 

 

 

Особености на колекционната монета от 1 oz. Ревящо Гризли 2016 год.

 

Серията Call of the Wild e eдин от основните конкуренти на колекционните монети Лунар на Австралийския Монетен Двор и Кралските Животни на Британския Кралски Монетен двор. Цените на монетите са малко по-високи в годината на емитиране от тези на стандартните инвестиционни унции, но във времето скачат значително и постигат високи цени на вторичния пазар между колекционери.

 

 

Съхранение на колекционната монета от 31.1 гр. Ревящо Гризли 2016 год.

 

Монетите са в нумизматичен клас brilliant uncirculated и трябва да останат в такова състояние, за да запазят цената си. Монетата се намира в капсула, която от своя страна се намира в пластмасова опаковка - сертификат. Опаковката е важна част от продукта в случая и трябва да остане непокътната, за да може да се получи оптималната цена за обратно изкупуване в последствие.

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета Ревящо Гризли от 1 toz. на Канадския Кралски Монетен Двор

 

Златната поредица „Call of the Wild“ е продължение на серията Канадски Кленов Лист с проба 5 девятки. Ревящото Гризли е третата монета от серията. В допълнение към красивия дизайн, всяка монета от серията Call of the Wild предлага атрактивна комбинация от: 99999 - ултра фино чисто злато. Рядко срещана номинална стойност от $200. Нисък и лимитиран тираж. Персонализирана опаковка представляваща и сертификат.