По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

1 гр. Златна Монета Китайска Панда 2024

 

Държава: Китай

Монетен двор: Пекин, Шанхай, Шенйенг, Шенжен

Година на емитиране: 2024

Тегло: 1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 1 гр.

Диаметър: 10 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 10

Валута: Китайски Юан

Опаковка: фабрична силиконова опаковка

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни 

 

 

Особености на инвестиционно-колекционната монета Китайска Панда от 1 гр. от 2024 год.

 

Китайската Панда от 1 гр. е стандартен колекционен и подаръчен продукт, макар и променения си от 2016 стандарт в теглото. Нейните конкуренти са всички монети от 1.55 гр. ( 1/20 toz. ) чисто злато на другите монетни дворове и разбира се еднограмовите кюлчета. 

 

 

 

Съхранение на Китайската Панда от 1 гр. от 2023 год.

 

Китайската Панда е единствената монета, която идва в индивидуална силиконова опаковка и трябва да остане така. При повреда на опаковката, може да се извади от нея и да се постави в капсула, но в никакъв случай не трябва да се докосва с ръце. Подобно на Кенгурутата и Лунарите, допирът с ръка поврежда фините матови покрития по монетата, което я превръща в злато за материал. 

 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златната монета 1 гр. Китайска Панда от 2023 год.

 

До 2016 год., Китайска Панда бе със стандарт 31.1 гр. и бе на същите цени, като всички други стандартни инвестиционни монети. Заедно с промяната на стандарта от 31.1 гр. на 30 гр., цените на монетата за пръв път скочиха съвсем леко към пазарите извън Китай. Това бе част от новата политика на китайското правителство за стимулиране на вътрешния пазар на злато и насърчаване на китайците да акумулират злато за сметка на фиатни валути. Стъпка, която се отрази в желаната от тях посока. Обемите продажби на Пандата по света паднаха за сметка на обемите в Китай, които се увеличиха. Това от своя страна доведе до повишаване на нумизматичните цени на старите емисии сред колекционери по света дори и преди COVID-19. Към момента, старите Панди се котират още по- виоско, заради манията при нумизматиката, до която доведе COVID-19.