По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

3.11 гр. ( 1/10 toz. ) Златна Монета Коронационен Чарлз III 2023

 

Държава: Великобритания

Монетен двор: The Royal Mint

Тегло: 3.11 гр. 

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 3.11 гр. 

Диаметър: 16.50 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 10

Година: 2023

Тираж: 53 000 

Валута: Британски Паунд

Опаковка: 1 бр. пластмасова капсула/ 10 бр. пластмасов тубус

* Монетата е освободена от ДДС

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на инвестицията в Златната Монета Koронационен Чарлз III от 3.11 гр.

 

Златната британска монета от 3.11 унция Чарлз III 2023 г. бележи историческата коронация на Негово Величество крал Чарлз III и има много ограничен тираж от само 53 000 бр. На обратната страна на монетата е изобразен първият коронован портрет на Негово Величество Краля, който е проектиран от британския скулптор Мартин Дженингс и е одобрен лично от самия монарх. Лицевата страна на монетата е с изключителен дизайн на Джон Бергдал, изобразяващ коронования кралски шифър на крал Чарлз III, заобиколен от венец и датата на коронацията.

 

 

 

Съхранение на златната инвестиционната монета коронационен Чарлз III oт 3.11 гр.

 

Има сходно съхранение с това на Кленовия Лист и Филхармонията. Монетата се съхранява единично в капсула или в тубус при повече бройки, които получвате при покупка. Поради факта, че фабрично не се капсулира, а идва в тубуси по 10 бр., позволява така наречените 'микро драскотини' при обратното изкупуване, което е добра новина за инвеститорите, които имат притеснения относно съхранението на монетата. Докосването с ръка не е фатално, макар и да не е препоръчително при всички модерни инвестиционни монети.  Позволява да се държи за гурта (ръба на монетата) с ръце. Препоръчва се използването на памучни ръкавици, когато се вади от капулата. Всички монети, с които igold търгува са в перфектно инвестиционно състояние.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за Златната Инвестиционна Монета Коронационен Чарлз III от 3.11 гр.

 

Тиражът от едва 53 000 бр., което е малко за дребна монета, я превръща в монета с висок нумизматичен потенциал.