По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

1 гр. друго неликвидно и/или повредено инвестиционно злато

 

* Монетите и кюлчетата са освободени от ДДС.

** Цената е за грам. Продуктите ще бъдат калкулирани на база на грамажа чисто злато в тях, както при покупка, така и при продажба.

  • Продаваме

    0.00 лв.

    Купуваме

    132.33 лв.
  • попитай

 

Кои продукти включва категорията

 

 

Категорията включва всички ниско ликвидни, малко предпочитани кюлчета и монети, продукти с повреди, халки или износвания извън допустимото за исторически монети, които отговарят на условията да бъдат инвестиционно злато според закона. Такива са всички кюлчета на ниско ликвидни за българския и/или световния пазар рафинерии от САЩ, Западна Европа, Великобритания, Турция и пр. , модерни световни нумизмачтични монети ( с някои изключения, които могат да бъдат платени по- скъпо ).

 

 

 

 

Кой продава такива продукти

 

Инвеститори, които са повредили своите продукти по грешка.

Хора, които са ги получили като подарък и имат нужда от средства, за да посрещнат лични нужди. 

 

 

 

 

Кой купува такива продукти

 

Златари, които ги претопяват и правят бижута и други изделия от тях.

Инвеститори, които не се интересуват от ликвидността, качеството и състоянието на продукта, а търсят оптимално ниска цена за грам чисто злато. Те са наясно, че при обратната продажба ще получат значително по-ниска цена от тази на стандартните световно ликвидни кюлчета и монети. 

 

 

 

Наличности

 

Ще продаваме такива продукти само ако сме ги купили от наши клиенти. Попитайте за наличност.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук