igold в медиите
  • Ликвидно инвестиционно злато - други
  • XAU - ликвидни кюлчета и монети

1 гр. Другo ликвиднo инвестиционно злато в добро състояние

 

* Монетите и кюлчетата са освободени от ДДС.

** Цената е за грам. Продуктите ще бъдат калкулирани на база на грамажа чисто злато в тях, както при покупка, така и при продажба.

 

  • Продаваме 107.59 лв.

  • попитай

 

Кои продукти включва категорията

 

 

Категорията включва кюлчета и монети, които отговарят на условията да бъдат инвестиционно злато и са в нужното инвестиционно състояние без повреди. Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти. Категорията обхваща ликвидни продукти в България и/или по света, които не са част от нашата базова продуктова гама. Такива продукти са:

Всички деноминации на Кругерранд, Американски Орел, Американско Бъфало, Китайска Панда, Британия. Всички деноминации на Британски Суверен, Германски Вилхелм I, II и Фредерик, Холандска Вилхелмина, Шведски Оскар, Датски Кристиан и Фредерик, 10, 50, 100 франкови монети, 4 Австрийски Дуката, всички деноминации на Австрийска Корона, Мексиканско Песо, исторически турски куруши и други исторически световни монети по преценка. Всички кюлчета на Pamp до 100 гр. Категорията включва и модерни български златни монети с тираж до 2000 бр. ( всички с по- големи тиражи се изкупуват на цена за материал на българския пазар ) Модерните световни нумизматични монети ще бъдат оценяни индивидуално. Някои от тях могат да попаднат в тази категория. 

 

* Някои от тези продукти могат да бъдат заплатени значително над обявената цена в зависимост от рядкостта и състоянието им и съответно да се продават по- високо.

 

 

 

 

Кои продукти НЕ включва категорията

 

 

Категорията няма да включва повредени продукти, продукти с халки и всякакви други неликвидни продукти, като:

Кюлчета на други рафинерии, които са със слаба ликвидност в България и по света. Куруши, пендари с Ататюрк, кюлчета, всякакви други турски изделия, които са различни от исторически куруши и модерни български нумизматични монети в тираж над 2000 бр. 

 

 

Наличности

 

Ще продаваме такива продукти само ако сме ги купили от наши клиенти. Попитайте за наличност.

* Същите продукти закупени от доставчици могат да бъдат на различна от обявената цена в повече или по- малко в зависимост от пазарната ситуация към дадения момент и променливото търсене и предлагане в България и по света. 

 

 

facebookinstagramtwitter

Продаваме злато. Купувате свобода