igold в медиите

5 гр. Златно Кюлче Pamp Швейцария Лунар Тигър 2022

 

Държава: Швейцария

Рафинерия: Pamp sa

Тегло: 5 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 5 гр.

Размери: 13.85 x 23.05 x 1.00 мм 

Гаранция за автентичност: сертификат

Опаковка: блистер

25 бр.: защитна кутия

Акредитация: L.B.M.A.

* Кюлчето е освободено от ДДС.

** Снимките са илюстративни

 

Предимства на подаръчното златно кюлче Pamp от 5 гр.

 

Прекрасен подарък за абитуриентски бал, годишнина, кръщене и всякакви други поводи отзнаменуващи конкретната 2022 година на Тигъра. Поради относително по- високите си надценки, трябва да помислите преди да инвестирате по- големи бройки в този продукт.

 

 

Съхранение на инвестиционното кюлче от 5 гр.

 

Кюлчето е опаковано в блистерна опаковка, която го предпазва от изпускане и наранявания. При все това, при обратното му изкупуване се изисква опаковката да е в добро търговско състояние. Не трябва да се отваря и отделя от нея. Опаковката трябва да е цялостна и в добър търговски вид. В противен случай, кюлчето се изкупува малко по-евтино от цената за инвестиционен продукт нявсякъде по света. При покупка на 25 бр. кюлчета се предоставя пластмасова кутия за съхранение. Всички златни кюлчета, с които igold търгува, са в в перфектно състояние и биха били изкупени като инвестиционен продукт от всеки дилър по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка', за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за кюлето Pamp Лунар 2022 

 

Според китайския лунен календар 2022 г. е годината на Тигъра и се празнува от 1 февруари 2022 г. до 31 януари 2023 г.

Pamp (Produits Artistiques Métaux Précieux) използва възможността да създаде поредното произведение на изкуството от серията си с Лунари, а именно- могъщия звяр Тигър.

Дизайнът е наистина изключителен и изсечен с уникалната прецизност характерна за PAMP.

Изобразява млад и енергичен тигър, спускащ се по цъфнала слива. Характеристиките на тигъра са изобразени на рисунката: решителност, свирепост, смелост. Както всяка година, така и тази, лунният календар е повлиян от природен елемент. През 2022 г. този елемент е вода, която подхранва сливовото дърво, за да може то да процъфтява. Сливовите цветове са тясно свързани с тигъра като символ на късмет и издръжливост.

На обратната страна на слитъка е изобразена същата сцена от противоположен ъгъл, логото на PAMP, отличителния знак, серийния номер, теглото и чистотата. 

Това кюлче е по-представително и много подходящо за подарък от стандартните Pamp Fortuna, поради уникалния си дизайн, който се променя всяка година. 

PAMP Switzerland е водещата световна рафинерия на злато. Кюлчетата им се произвеждат директно от разтопено злато. Традиционният метод се състои в изливане на разтопеното злато в тигел във форма с подходящи размери. 

Кюлчетата на PAMP Swiss Gold от серията Лунари са отличен подаръчен продукт за всеки юбилеен случай в годината на Тигъра!

facebookinstagramtwitter

Продаваме злато. Купувате свобода