По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
По случай 4 години от създаването на групата "Форум Инвестиционно Злато" всеки инвеститор получава най- ниската цена за 1 гр. Combibar независимо от бройката до края на юли!
Продаваме злато. Купувате свобода

6.45 гр. Златна Монета 20 Франка Люксембург Принц Жан и Принцеса Жозефин Шарлот 1953

 

Държава: Люксембург

Монетен двор: Luxembourg

Тегло: 6.45 гр.

Проба: 900/1000

Чисто злато: 5.81 гр.

Диаметър: 21 мм

Дебелина: 1.25 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 20

Валута: Люксембургски Франк

Опаковка: пластмасова капсула

* Монетата е освободена от ДДС.

* * Снимките са илюстративни 

 

Предимства на колекционната златна монета от 20 франка Люксембург 1953

 

Парче история, а не монета. Когато принцовете и принцесите все още са били част от приказка. Посветена на сватбата на Принц Жан и Принцеса Жозефин Шарлот и емитирана само в 25 573 бр. Задължителна за всяка колекция от 20 франкови монети.

 

 

Съхранение на 20 франковите златни монети Люксембург 1953 год.

 

Съхранението им е лесно. Монетите са юбилейни и не са били в обращение. Очаква са да са с точно тегло. Могат да се пипат с ръце. Изпускане на монетата рядко би я повредило поради ниската им проба ( 900/1000 ). Примесите правят монетите от този стандард устойчиви на удари и изтъркване. Микро драскотините са нормални при покупката на такива монети. Това ги прави подходящи за инвеститори, които имат съображения относно съхранението на монетите. Всички монети, с които igold търгува са в състояние отговарящо на международните норми приети от дилърите на инвестиционно злато по света.

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

Интересни факти за златните монети 20 Франка Люксембург

 

Пускаме Ви линк директно от приказната сватба на Принц Жан и Принцеса Жозефин Шарлот:

 

[youtube]hWGiNYQZhyI[/youtube]

 

https://www.youtube.com/watch?v=hWGiNYQZhyI