Продаваме злато. Купувате свобода

Продаваме злато. Купувате свобода

igold в медиите
Продаваме злато. Купувате свобода

31.1 гр. ( 1 toz. ) Златна Монета Канадски Кленов Лист от Една Мина 2022

 

Държава: Канада

Монетен двор: Royal Canadian Mint

Тегло: 31.1 гр.

Проба: 999.9/1000

Чисто злато: 31.1 гр.

Диаметър: 30 мм

Дебелина: 2.87 мм

Гурт: назъбен

Номинал: 50

Валута: Канадски Долар

Опаковка: Сертификат

* Монетата е освободена от ДДС

* * Снимките са илюстративни

 

 

Предимства на инвестицията в Канадски кленов лист 1 oz.

 

Монетата е перфектна за инвеститори, които искат сертифицирана монета, понеже основните инвестиционни монети не са сертифицирани!

 

Ценово ще конкурира Бъфало на Американския Монетен Двор, Лунарите на Perth Mint и Кралските Животни на Кралския Британски Монетен Двор. Идеологически конкурира Green Gold кюлчетата на Valcambi, поради доказания на 100 % произход на златото в тях от само една канадска мина. Вероятно е да поскъпне в годините, както поскъпнаха сертифицираните предишни емисии на Канадския Монетен Двор, като Кленов Лист с проба пет девятки и последващата ги серия от национални Канадски Животни.

 

Определено продукт, към който ще има интерес!

 

 

 

 

Съхранение на Златния Кленов Лист от 1 toz.

 

За да бъде изкупена, като инвестиционно злато в последствие, монетата не трябва да се разделя от сертификата и същия трябва да се пази в добър търговски вид. 

Прочетете още за инвестиционното състояние различните златни продукти.

 

 

 

Безплатна доставка и застраховка при поръчки над 500 лв.

 

Можете да вземете продуктите си от нашия офис или да ги получите с куриер на стойност до 9770 лв. Над тази стойност ги изпращаме с охраняем инкасо автомобил отново за наша сметка. Вярваме, че клиентът не трябва да плаща услуга 'куриер' и услуга 'обявена стойност' при поръчка на инвестиционно злато на стойност над 500 лв. Получавате и безплатната услуга 'преглед на пратка' за да може да видите за какво плащате. Плащате, каквото виждате в сайта ни. Услугaтa 'наложен платеж' e пожелателнa от клиента и се заплаща от него. Услуга 'наложен платеж' може да се спести при авансово плащане по банков път на база издадена от нас фактура. Вижте повече тук

 

 

 

Интересни факти за златната монета Канадски Кленов Лист от 31.1 гр.

 

Няма съмнение относно източника на злато на най-новата златна инвестиционна монета на Кралския Канадски Монетен двор!

 

Royal Canadian Mint започва да предлага Кленов Лист 2022 от 1 унция, проба 9999, със злато добито от един единствен източник, който RCM идентифицира като мината Meliadine на Agnico Eagle в Нунавут, Канада. Монетата се емитира „в отговор на нарастващото търсене на пазара за по-голяма прозрачност в произхода на благородните метали и за демонстриране на нейните непрекъснато развиващи се възможности за рафиниране“, твърди изявлението на RCM. Златото се рафинира от RCM „съгласно строг протокол за разделяне“, се казва в него. Тази специална златна монета е вече достъпна и на българския пазар. Както обикновено, igold е първата компания, която започва да я внася. В изявление на Мари Лемей, президент и главен изпълнителен директор на Кралския Канадски Монетен двор: „С пускането на нова инвестиционна монета, изработена от злато, произведено изцяло от мината Meliadine на Agnico Eagle, ние показваме на пазара, че можем да предложим инвестиционно злато с най-високия възможен интегритет, гарантиращ произхода от една единствена канадска мина. 

Обратната страна на първата по рода си монета от чисто злато, добита от един източник на Кралския Канадски Монетен Двор, включва детайлно гравирания лист от захарен клен на Уолтър От, отличителен белег за 'семейството' монети Кленов Лист. Този дизайн също, както и обикновения Кленов Лист е заобиколен от масив от прецизно обработени радиални линии. Под него се появява микрогравиран защитен знак с форма на кленов лист, съдържащ гравиране на числото 22, видимо само при увеличение, за обозначаване на годината на издаване на монетата.