За инвестицията в злато, икономиката и политиката | igold новини
Блог за инвестиционно злато, финанси, политика

Златен бръмбар

Едно място, на което можете да научите много от света на инвестиционното злато на достъпен език.

Икономическите фактори, влияещи върху представянето на благородния метал.

Актуални политически, социални, исторически и просто любопитни статии, свързани ин/директно със златото.

Практически насоки и препоръки при инвестицията в различните златни кюлчета и монети. 

Събития и видеа

12/12/2019

Защо и през 2020 г. залагаме на златото като актив, преминал през огън и лед? Съпоставка с другите ценни метали и криптовалутите, поставени в геополитическата ситуация.

Цялото видео

22/11/2019

Основни принципи и тенденции в пазара на инвестиционно злато към края на 2019 г. по БНТ1 с Крум Атанасов в предаването Бизнес.бг с Марио Гаврилов.

Вижте видео

01/10/2019

Говорихме си за геополитика, импийчмънт, Търговската война, Брекзит и посоки в световните пазари. Златото като устойчив актив убежище. 

Още във видеото

Най-нова статия

24/11/2019

Ще обсъдим моралния казус относно Black Friday при инвестициите в злато и сребро.

Виждали ли сте някога Black Friday на акции, опции, фючърси, ETF, валута, Bitcoin или какъвто и да било друг финансов инструмент? Не сте. Надяваме се и никога да не видите.

ЦЯЛАТА СТАТИЯ

Последни статии и изяви в медиите

Най-четени

18/11/2019

Кои са капаните при инвестицията във физическо инвестиционно злато? Сам ли се подвеждате, или бивате подведен от търговеца/дилъра на инвестиционно злато? Какво е важно при инвестицията и какво не е? Как да сметнем сами кое е изгодно за нас и кое не? Кои инвестиционни продукти имат смисъл и кои никакъв, и защо?

ЦЯЛАТА СТАТИЯ

23/03/2019

Тази статия има за цел да даде базова представа на начинаещи инвеститори, а именно как се определя моментът, в който се прави вложението. Ще споделя опит, който е нужен на всеки, за да може да вземе най-правилното решение за себе си, независимо дали ще направи инвестиция, или не.

ЦЯЛАТА СТАТИЯ

14/06/2019

Как да подберем кои са най-подходящите златни монети за нас в категорията? Какво ги прави такива? Кои са плюсовете и минусите на всеки един от тях? Има ли смисъл да диверсифицираме между различните монети?

ЦЯЛАТА СТАТИЯ + ВИДЕО

01/09/2019

За какъв тип инвеститори са подходящи историческите златни монети? Защо да инвестираме в 20 франка исторически златни монети, а не в дребни кюлчета или други сходни по грамаж монети? Защо 20 франковите монети са най-подходящите исторически инвестиционни сред тях? За какъв обем инвестиция са подходящи те?

ЦЯЛАТА СТАТИЯ + ВИДЕО

Инвестирайте информирано с igold

Всички статии - Вашият експертен пътеводител по инвестиция в злато

Запишете се за още информация за отстъпки и новини.