За инвестицията в злато, икономиката и политиката | igold новини
Блог за инвестиционно злато, финанси, политика

Златен бръмбар

Едно място, на което можете да научите много от света на инвестиционното злато на достъпен език.

Икономическите фактори, влияещи върху представянето на благородния метал.

Актуални политически, социални, исторически и просто любопитни статии, свързани ин/директно със златото.

Практически насоки и препоръки при инвестицията в различните златни кюлчета и монети. 

Събития и видеа

03/02/2019

Говорим за инвестиция в злато, финанси, мениджмънт и политика. Благодаря за честта да бъда първи гост на Николай в подкаста за бизнес, мениджмънт и финанси! Заслужава си да се абонирате.

Вижте видео

20/01/2020

Интервюто засяга покачването на цената на златото при възникналия конфликт между САЩ и Иран в Ирак, както и предстоящите тенденции в цената на благородния метал.

Цялото видео

09/01/2020

Крум Атанасов от igold.bg и други бизнеси описват тенденциите на 2020 в своите сфери  на дейност пред БНТ 1. Видеото бе заснето преди конфликта САЩ-Иран.

Още във видеото

Най-нова статия

14/01/2020

Материалът разглежда връзката между маржин дълга и покачванията/спадовете на американските пазари. Тема, дебатирана многократно десетилетия назад. И докато мнозина си задават въпроса, защо инфлацията е ниска и дали тя не се крие в капиталовите пазари и самите акции, тази статия задава един по-провокативен въпрос, а именно: дали самият Федерален Резерв не поема тежестта на инфлацията във високия си баланс и може ли той да издържи при новата тенденция на покачване след септември 2019 г.?

ЦЯЛАТА СТАТИЯ

Последни статии и изяви в медиите

Най-четени

18/11/2019

Кои са капаните при инвестицията във физическо инвестиционно злато? Сам ли се подвеждате, или бивате подведен от търговеца/дилъра на инвестиционно злато? Какво е важно при инвестицията и какво не е? Как да сметнем сами кое е изгодно за нас и кое не? Кои инвестиционни продукти имат смисъл и кои никакъв, и защо?

ЦЯЛАТА СТАТИЯ

23/03/2019

Тази статия има за цел да даде базова представа на начинаещи инвеститори, а именно как се определя моментът, в който се прави вложението. Ще споделя опит, който е нужен на всеки, за да може да вземе най-правилното решение за себе си, независимо дали ще направи инвестиция, или не.

ЦЯЛАТА СТАТИЯ

14/06/2019

Как да подберем кои са най-подходящите златни монети за нас в категорията? Какво ги прави такива? Кои са плюсовете и минусите на всеки един от тях? Има ли смисъл да диверсифицираме между различните монети?

ЦЯЛАТА СТАТИЯ + ВИДЕО

01/09/2019

За какъв тип инвеститори са подходящи историческите златни монети? Защо да инвестираме в 20 франка исторически златни монети, а не в дребни кюлчета или други сходни по грамаж монети? Защо 20 франковите монети са най-подходящите исторически инвестиционни сред тях? За какъв обем инвестиция са подходящи те?

ЦЯЛАТА СТАТИЯ + ВИДЕО

Инвестирайте информирано с igold

Всички статии - Вашият експертен пътеводител по инвестиция в злато

Запишете се за още информация за отстъпки и новини.